3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Aktifsen Denizli Şubesi yöneticileri, Denizli'deki özel eğitim ihtiyacı duyan öğrencilerin devam ettiği Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ile Otistik Çocuklar Eğitim Merkezlerini ziyaret etti. Eğitim gören engelli çocuklarla uzun sohbet eden sendika üyeleri, gün dolayısıyla  öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 
 Sendika Şube Başkan Yardımcısı Hayati Solak, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Ailemizin, toplumumuzun bir parçası olan engelli kardeşlerimize karşı hepimizin sorumluluğu vardır. Herkes bir engelli adayıdır. Aktif Eğitimciler Sendikası olarak engelli vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden yararlanma düzeyinin artırılması için girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz. 
Okullarımızın büyük bir çoğunluğunun  girişinde tekerlekli sandalye rampası yapılmasına rağmen kullanışlı olmayabiliyor. Engelli tuvaletlerinin olmaması ise engelli öğrenci ve veliler ile geçici fizyolojik rahatsızlık yaşayan diğer vatandaşların eğitim hizmetlerine ulaşımını olumsuz etkiliyor. Bu konularda da girişimlerimiz var. 
Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ile Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, Denizli'de  önemli bir eğitim ihtiyacını karşılıyor. Bu okullarımızın yöneticileri ve öğretmenleri verdikleri hizmetlerle her türlü takdiri hakediyor" dedi.