İmaj Dershaneleri müdürü Süleyman DEMİRKOL yaptığı basın açıklamasında geçen yıl elde ettikleri Denizli ve Türkiye birinciliğinden sonra bu yıl da SBS’de soruların tamamını doğru cevaplayan 8. sınıf öğrencisi Kamil Burhan TOPALKARA  ile SBS 2011’de yine Türkiye birinciliği elde ederek istikrarlı bir şekilde birinciliklerini, başarılarını sürdürdüklerini söyledi.

DEMİRKOL, İmaj Dershaneleri elde ettikleri Türkiye birinciliğinin yanı sıra kitle başarısında gösterdikleri performansın da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Bizim için dershanecilik “Profesyonel Eğitim Desteği”dir

İmaj Dershaneleri Müdürü Süleyman DEMİRKOL, profesyonellik ilkesiyle hareket ettiklerini belirterek başarılarının sırrının da bu profesyonellik ilkesi olduğunu söyledi. Buna göre alanında uzman eğitim kadrosu ve kaliteli yayından asla taviz vermedik ve bundan sonra da bu hususta kararlılığımız aynen devam dedi, DEMİRKOL ayrıca İ-KOTAP adını verdikleri eğitim programıyla haftalık performans ölçümleri yaptıklarını ve elde edilen verilere göre yine her öğrenci için bireysel ve birebir etüt programları hazırladıklarını söyledi. Böylelikle öğrencinin öğrenme sürecinde aktif rol aldığını ve bununla da başarılarının her geçen gün artarak devam ettiğini dile getirdi.

 Eğitim Koçluğu En Önemli Farkımız

Günümüzde pek çok alanda kullanılan koçluk sistemini eğitim koçluğu ile İmaj Dershaneleri olarak başarıyla uyguladıklarını söyleyen DEMİRKOL, ‘’Her öğrenci için bireysel eğitim koçluğu programıyla çok başarılı bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Eğitim Koçluğu sistemi sayesinde öğrencimizi hem öğretim hem de eğitim sürecinde okulda, dershanede ve aile içinde doğru bir şekilde yönlendirdik. Bunun yanı sıra genç bir bireyin sosyal gelişim sürecini de dikkate alarak zaman zaman ailelerin de katıldığı sosyal yaşam projeleri hazırladık. Bizim için önemli olan bir başka hususta elde edilen sınav başarılarının yanında çevresi ve özellikle de ailesiyle barışık bireyler yetiştirmek. Bu nedenle İmaj Dershanelerinde REM (Rehberlik Araştırma Merkezi) tarafından hazırlanan ve yaklaşık sekiz aylık bir süreyi kapsayan ‘’Mutlu Aileler Başarılı Bireyler’’ program uyguluyoruz. Bu programımızda aile bütünlüğü içinde başarıyı yakaladık, bu günkü sonuçlar da gösteriyor ki ailedeki mutluluk çocuklarımızın başarısının en temel şartı.

 DEMİRKOL ayrıca Akıl Defteri, Zihin Haritası, Koçum Takipte, SBS’ye 5 Kala gibi eğitim projeleriyle sistem liderliğinde bir dershane olarak başarılarının bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi.

Konuşmasının sonunda başarılarında büyük pay sahibi olan başta İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mahmut OĞUZ ve ekibine ayrıca Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Mustafa TOKDEMİR başta olmak üzere bütün öğretmenlere teşekkür etti.

 Başarının sırrı herkes için ortak: İstikrarlı çalışmak

2011 SBS’de bütün soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alan ve Türkiye ve Denizli birinciliği elde eden Kamil Burhan TOPLAKARA başarısının sırrının düzenli çalışmak olduğunu söyledi. Bununla beraber üç yıl içerisinde eğitim koçuyla birlikte gerçek bir kariye planlaması yaparak hayal ettiğimiz bir başarıya ulaştık dedi. Kamil Burhan TOPLAKARA ayrıca kendisine destek olan ailesine ve okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür etti.