31 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, Denizli İşadamları Derneğinde yapılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu sona erdi. Uygulamalı Girişimcilik Kursuna başvuru yapan adaylardan seçilen 30 girişimci kendi işlerini kurmak ve KOSGEB'den destek almak üzere eğitimlerini tamamladılar.
Denizli İşadamları Derneği (diad) ve kosgeb işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini  başarıyla bitiren girişimci adaylarına sertifikaları diad konferans salonunda düzenlenen törenle verildi.
Girişimci adaylarına sertifikalarını, Denizli İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı M. Can Pekdemir ve Kosgeb Denizli Müdürü Selim Erkoç verdi. Törene çok sayıda diad üyesi de katıldı
M. Can Pekdemir: 'Türkiye'nin en önemli ihtiyaçlarından birisi girişimci ruhlu insan'
Sertifika töreninde konuşan Denizli İşadamları Derneği  Başkan Yardımcısı M. Can Pekdemir; iş dünyasına ilk adımını atan girişimci adaylarına kendi tecrübelerinden bilgiler vererek diad'ın iş dünyasında herkese yardımcı ve yol gösterici olmak için çalıştıklarını belirterek, kursu başarıyla bitiren girişimci adaylarına sertifikalarını vermekten onur duyduğunu söyledi.
Sertifika törenine katılan Sayın Erkoç; Girişimcilik Desteklerinden faydalanılması için dikkat edilmesi gereken hususlar, demirbaş ve malzeme alımları, proje hazırlama kriterleri ve yapılacak ödemeler konusunda ayrıntılı bilgi verdi. Kendi işini kurmak üzere Kosgeb desteğinden faydalanacak olan girişimci adaylarına projelerinin uygun bulunması halinde 30 Bin TL’ye kadar hibe, 70 Bin TL’ye kadar “0” faizli kredi verilecek.