2015-2016 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte yoğunlaşan Denizli trafiğinde devamlı seyir halinde bulunan minibüs şoförlerine 5 gün boyuncu eğitim verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Denizli Şoförler Odası işbirliği ile Denizli'de mevcut bulunan 23 minibüs hattındaki 760 minibüs şoförüne minibüs şoförlerine trafik, hat minibüsü işletmeciliği ve yönetmelikleri ile halkla ilişkiler konuları anlatıldı. 

3 Kurumun işbirliğinde Denizli’de bulunan 23 minibüs hattında çalışan 760 şoföre yönelik eğitim programı uygulandı. Denizli Şoförler Odası seminer salonunda düzenlenen eğitim programı 5 gün sürerken, toplamda 760 şoföre eğitim verildi. Eğitim programına, Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şube Müdürlüğü’nden Ramazan Yamaç, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Hacı Ahmet Purkaya ve hat minibüs şoförleri katıldı. 

Yeni eğitim-öğretim yılına dikkat çekildi
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri  Hacı Ahmet Purkaya, katılımcılara genel trafik bilgileri eğitim verirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü’nden Ramazan Yamaç ise hat minibüsü işletmeciliği ve yönetmelikler hakkında yeni gelişmeleri sürücülerle paylaştı. Minibüs şoförlerine özellikle yeni eğitim ve öğretim yılında oluşabilecek öğrenci yoğunluğu ile ilgili de alınacak tedbirlere dikkat çekildi.