Denizli'nin Çivril ilçesinde 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisi ile karşılaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Mirza “Çivril için yapacak çok işimiz var, Çivrilli üreticimizin, esnafımızın derdini biliyor ve Deva olmaya geliyoruz. Çivrilli vatandaşlarımızı Deva belediyeciliği ile tanıştıracağız.” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mirza, Deva Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Recep Karabulut, Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, teşkilat üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirdiği Çivril pazaryerini ve esnafı gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Denizli'den Genel Başkan Özgür Özel'e Ziyaret CHP Denizli'den Genel Başkan Özgür Özel'e Ziyaret

Gitgide artan geçim sıkıntısı ve enflasyon altında ezilen vatandaşların ve pazar esnafının dertlerini dinleyerek, çözüm önerilerini anlattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mirza, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Mirza, yol arkadaşları ile Denizli ve Çivrili güzel günlere kavuşturacaklarını belirtti.

Deva Partisi Denizli Buyuksehir Adayi Mehmet Mirza Secim Startini Civrilden Baslatti4Deva Partisi Denizli Buyuksehir Adayi Mehmet Mirza Secim Startini Civrilden Baslatti5Deva Partisi Denizli Buyuksehir Adayi Mehmet Mirza Secim Startini Civrilden Baslatti3Deva Partisi Denizli Buyuksehir Adayi Mehmet Mirza Secim Startini Civrilden Baslatti2