BNI Nedir? 

Türkçe’ye Uluslararası İş Ağı olarak çevrilen Bussiness Network İnternational, iş toplantıları organizasyonudur. Sistematikliği ve net kuralları ile büyük - küçük her şirkete açık olan kuruluş Dünya’da 40 yıl, Türkiye’de de 12 yıldır aktif olarak şirketlere hizmet veriyor. BNI, Denizli grubu kurmak için çalışmalarına başladı.  

BNI Neden Var? 

“Şirketler, özellikle gelinen ekonomik pozisyonlarda iş hacminden bağımsız olarak kendilerini çok yalnız hissederler” diyerek söze başlayan BNI Denizli Temsilcisi Ebru Demirhan referansla pazarlamanın gücünden bahseder. “Firmalar 77 ülkede 350 binden fazla üyesi bulunan BNI ile yalnız değil. Ulaşmak istedikleri ülkeler ve pazarlar BNI üyeleri için daha kolay” diyerek şirketlerin iç ve dış pazardaki ağını güçlendirmek için var olduklarından bahsediyor. 

Denizlinin Yeni Modasi Bni Is Dunyasi1 Ebru Demirhan1

BNI Rekabet Yasası ile Hareket Eder! 

BNI gruplarında bir araya gelen sektörler arasında rekabet olmaması da bu disiplinli programın ana amacı haline gelmiş durumda. BNI’ın Denizli’de olmasının gerekliliğini savunan Denizli Direktörü, “BNI gruplarında, her meslekten bir koltuk olma kuralı ile rekabet yasağı vardır. Böylece grup içinde rekabet olmadan referans ile pazarlama yöntemiyle sürdürülebilir iş elde ediliyor” diyerek BNI’ın tercih edilebilir olmasındaki 3 temel sebebi sıraladı: 
•    Referansla Pazarlama
•    Sürdürülebilir iş
•    Dünya’nın her pazarına ulaşabilme 

Avcılık Mı Çiftçilik Mi?

BNI’da çiftçilik mantığı ile ilerlemenin öneminden bahseden Denizli Bölge Direktörü, “BNI üyeliği ile insanlara güven ekerek, firmanızı ve taleplerinizi iyi anlatarak, destek alarak ve destek olarak ilerleyebilir, sürdürülebilir iş elde edebilirsiniz” dedi. 

Üyelik İçin Neler Gerekli? 

•    Kişinin kendi şirketi olması,
•    Üyelik başvuru formunu doldurması, 
•    Başvuru formunda referans verebilmesi,
•    Ve aktif olan gruba girebilmek için sektör koltuğunun boş olması gerekiyor. Firmanın sektörel ya da mesleki boş değilse yeni grubun kurulması bekleniyor.

BNI da Verilen Eğitimler Neler? 

BNI içerisinde üyenin işini tanıtabilmesi, geliştirebilmesi ve referansla pazarlama alanında bilgi sahibi olabilmesi, BNI uygulamasının etkin şekilde kullanılması için eğitimler veriliyor. 

Mayıs Ayında Yağan Dolu Üreticiyi Vurdu Mayıs Ayında Yağan Dolu Üreticiyi Vurdu

Denizli’nin BNI’a Çok İhtiyacı Var! Neden Denizli?

Denizlili olmadığı halde hayatının bir döneminde burada çok keyifli vakit geçirdiği için Denizli’yi çok sevdiğini dile getiren Ebru Demirhan, yaşanan ihracat sıkıntılarından dolayı Denizli iş dünyasının BNI’a çok ihtiyaç olduğunu söyledi. “Denizli gibi üretimi yüksek bir şehrin ihracatının %40 düşmüş olması çok üzücü. İhracatın daha da düşmesi olası. Kurulmuş, ihracat yapan, iç piyasa çalışan, homeoffice çalışan, kurulmakta olan hatta sadece bir fikir olan şirketler için uygun olan BNI’da her mesleğin bir koltuğu var. Firmaların tıpkı yaşamın her anı gibi birbirine ihtiyacı var. Bir grup ile bir firma yüzlerce farklı sektör tarafından bilinir oluyor” diyerek BNI hakkında detaylı bilgilere bni.com.tr ve @bnidenizli instagram sayfasından ulaşılabileceğini belirtti.

Denizlinin Yeni Modasi Bni Is Dunyasi1 Ebru Demirhan