Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, Karahayıt ve Pamukkale bölgesinde turizmi canlandırmak için önemli bir hamle atmayı planlıyor. Manav, Karahayıt merkezindeki çarşının tamamen restore edilerek düzenleneceğini ve örnek bir turizm caddesi haline getirileceğini açıkladı.

Manav, yaptığı açıklamada "Karahayıt ve Pamukkale bölgesi, tarihi ve doğal güzellikleri ile büyük bir potansiyele sahip. Bu bölgenin turizm potansiyelini harekete geçirmek için Karahayıt merkezindeki çarşıyı örnek bir turizm caddesi haline getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Denizli'de Başkan Çavuşoğlu Görevi Zolan'dan Devraldı Denizli'de Başkan Çavuşoğlu Görevi Zolan'dan Devraldı

Proje kapsamında çarşının altyapısı yenilenecek, kaldırımlar düzenlenecek ve tarihi dokuya uygun binalar restore edilecek. Ayrıca, turistlere hitap eden mağazalar ve restoranlar açılması için teşvikler sağlanacak.

Manav, göreve başladığı ilk 6 ayda ise esnaf ve vatandaşların en çok şikayet ettiği doğalgaz ve ısınma problemini çözeceğini de sözlerine ekledi. Manav, "Bu sorunu çözmek için gerekli projeleri hazırladık ve göreve başladığımız ilk 6 ayda bu sorunu kökten çözeceğiz." dedi.

Nazif Manav Yeniden Refah Partisi Denizli3Nazif Manav Yeniden Refah Partisi Denizli4Nazif Manav Yeniden Refah Partisi Denizli1Nazif Manav Yeniden Refah Partisi Denizli