AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Şahin Tin, Serinhisar ilçesinde TOKİ aracılığıyla yapılan konutlarda incelemelerde bulundu, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.  Milletvekili Şahin Tin’in ziyaretine AK Parti İlçe Başkanı Halil Keyik, MHP İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul, Belediye Başkanı Aday Adayları ve vatandaşlar katıldı.

“Serinhisar’ın Bir Hayalini Daha Gerçekleştirdik”

Serinhisar ilçesinde vatandaşları yeni evlerine kavuşturmanın sevincini yaşadıklarını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Serinhisar ilçemize verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Serinhisar'ımızda TOKİ marifetiyle sosyal dokuya uygun 178 konut 6 işyeri ve camii projesini hayata geçirdik. Yapılan konutları yerinde gördük. Hak sahiplerine anahtarlarını teslim ediyoruz. Emeğin ve sabrın sonucunda yine milletimizin bir hayalini daha bu projeyle gerçeğe dönüştürmüş olduk. Hükümetimizin bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yatırımlarını ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Ev sahibi olan hemşerilerimize hayırlı olsun diyorum. Aileleriyle birlikte huzurlu bir yaşam diliyorum. Durmak yok, hizmete devam, yola devam!” dedi.

Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı

“Mutluluğunuz Huzur Kaynağımız”

Denizli’nin tüm ilçelerine hizmet ulaştırmanın gayretinde olduklarını yük olan değil her zaman yük alan olduklarını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşımızın ne ihtiyacı varsa gidermenin beklentilerine çözümler üretmenin gayretindeyiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim en büyük huzur kaynağımızdır. Serinhisar’ımızın hizmet kalitesini artırmak için bugüne kadar canla başla çalıştık, çalışıyoruz. Kaymakamlık, Belediye, Emniyet ve PTT hizmet binaları başta olmak üzere daha birçok yatırım ve eseri modern bir şekilde inşa ederek milletimizin hizmete sunduk. Tarımda, eğitimde, sağlıkta hemen her alanda vatandaşımızın yanında olduk, destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz” dedi.
denizlide-toki-konutlarinin-anahtarlari-hak-sahiplerine-teslim-edildi-1