Makarna Makinesi Makarna Makinesi

Denizli'de 5 günlük yeni hava tahmin raporunda göre, Haftanın dördüncü iş gününde 2 derecelik dondurucu soğuk bir havayla güne başlayan Denizli'de sabah saatlerinde puslu ve çok bulutlu gökyüzü ile güne başladı. Parçalı bulutlu hava ile birlikte sıcaklık 13 derece olması bekleniyor.

Haftanın son iş gününde Cuma sabah saatlerinde termometreler 5 derece olarak ölçülürken gün içerisinde yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 10 derece seviyelerinde olması bekleniyor.

Hafta sonunun ilk günü Cumartesi termometreler sabah saatlerinde sıcaklık 2 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 7 derece seviyelerinde çıkacak.

Hafta sonunun son gününde Pazar sıcaklık sabah saatlerinde buz kesen havayla birlikte  3 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde bölgesel olarak kar yağış geçişi ve çok bulutlu gökyüzüyle beraber termometreler 6 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde ise sıcaklıklarda sabah saatlerinde 0 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 6 derece seviyelerinde seyrediyor.