07 Nisan Pazar günü Denizli'de öğle sonra yağmur geçişleri yaşanacak. Sabah saatlerinde güneşli bir havanın etkili olması bekleniyor. Sıcaklığın ise 11 derece ile 18 derece arası olması tahmin ediliyor. 

08 Nisan Pazartesi günü Denizli'de parçalı bulutlu bir havanın hakim olması tahmin edilirken, Sıcaklığın ise 8 derece ile 22 derece arası olması bekleniyor.

09 Nisan Salı günü Denizli'de gökgürültülü yağışlı bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın ise 8 derece ile 23 derece arası olması tahmin ediliyor.

10 Nisan Çarşamba Ramazan Bayramının 1. günü sıcaklıklar 3 derece yükselirken Denizli'de parçalı Bulutlu bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın ise 11 derece ile 26 derece arası olması tahmin ediliyor.

11 Nisan Perşembe Bayramın 2. gününde de sıcaklıkların yükseldiği Denizli'de havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, Sıcaklığın ise 14 derece ile 26 8derece arası olaması bekleniyor.

Kazada Ağır Yaralanmıştı Hayatını Kaybetti Kazada Ağır Yaralanmıştı Hayatını Kaybetti

12 Nisan Cuma Bayramın 3. gününde ise Denizli'de havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, Sıcaklığın ise 17 derece ile 27 8derece arası olaması bekleniyor.