14 Şubat Çarşamba günü Denizli'de havanın parçalı bulutlu ara arada sağanak yağış geçişlerinin olması beklenirken, sıcaklığın 7 derece ile 14 derece arası olması bekleniyor. Nemin yüzde 63 derece ile 92 derece arası olması bekleniyor.

15 Şubat Perşembe günü Denizli'de havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, sıcaklığın 5 derece ile 12 derece arası olması bekleniyor. Nemin yüzde 68 derece ile 92 derece arası olması tahmin ediliyor.

16 Şubat Cuma günü Denizli'de bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken, sıcaklığın ise 5 derece ile 14 derece arası olması bekleniyor. Nemin yüzde 55 derece ile 91 derece arası olması bekleniyor.

17 Şubat Cumartesi günü Denizli'de Çok Bulutlu bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın 6 derece ile 14 derece arası olması bekleniyor. Nemin yüzde 55 derece ile 82 derece arası olması tahmin ediliyor.

Sözünü tutan CHP Lideri Özel, büyükşehir belediyesine kırmızı motosikletle gitti Sözünü tutan CHP Lideri Özel, büyükşehir belediyesine kırmızı motosikletle gitti

18 Şubat Pazar günü ise Denizli'de havanın parçalı bulutlu olması beklenyor, sıcaklığın ise 7 derece ile 15 derece arası olması bekleniyor. Nemin yüzde 53 derece ile 81 derece arası olması bekleniyor.