Kaza, 4 yıl önce Denizli-İzmir karayolu üzerinde Merkezefendi ilçesine bağlı Bozburun Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede bulunan bir tekstil fabrikasında çalışan Halil Ergün, akşam saatlerinde işten çıktıktan sonra eve gitmek için yolun karşısında bulunan servis aracına binmek istedi. 32 yaşındaki gence karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada otomobil çarptı.

Feci kazada metrelerce ileriye savrulan genç, ağır yaralandı. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Ergün, burada 4,5 ay tedavi gördükten sonra pandemi nedeniyle hastanenin boşaltılmasıyla önce Tavas Devlet Hastanesine sevk edildi, daha sonra ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza sonrası vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Ergün’ün bir ayağında kırık tespit edilmesi sonucu geçirdiği ameliyat sonrası platin takıldı. 32 yaşındaki gencin vücudu platini kabul etmeyince gelişen süreçte enfeksiyon kaptı. Durumu ağırlaşan Ergün, yeniden yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı

Yaklaşık 1 haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Ergün, bugün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 32 yaşındaki genç, Babadağ’ın Bekirler Mahallesi’nde toprağa verildi.