CHP il örgütleri 81 ilde eş zamanlı olarak ‘Terörü Lanetliyoruz’ başlıklı basın açıklaması yaptı. Denizli’de İl başkanı Ali Osman Horzum ve il örgütü Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Candoğan Parkı önünde açıklamada bulundu. ‘Terörü Lanetliyoruz’ yazılı pankartlar ve Türk Bayrakları taşıyan CHP’liler adına açıklamayı İl Başkanı Horzum okudu. 

cumhuriyet-halk-partisi-il-orgutlerinden-81-ilde-es-zamanli-basin-aciklamasi

“BAĞRIMIZA TAŞ OTURDU”

“12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük” diyen Başkan Horzum, “ Bugün, gencecik vatan evlatlarını toprağa verdiğimiz hain terör saldırılarına, bu insanlık dışı saldırıların yol açtığı onarılmaz acılara artık yeter demek için buradayız. Şehitlerimizin her birinin ayrı bir hikâyesi, arkada bıraktıkları aileleri, evlatları, eşleri var.  Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize şifa diliyoruz. Terörü, bölücü terör örgütü PKK’yı ve insanlık dışı yöntemlerini lanetliyoruz. Sadece kınamıyoruz; lanetliyoruz! Toprağa verdiğimiz kahraman evlatlarımızın, bütün şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyoruz” dedi.

“ARTIK YETER DİYORUZ”

“Bu düzeni değiştirene kadar durmadan çalışacağız” diyen Horzum, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu anlayışla, onların A4 kağıda yerleştirdikleri 2 paragraftan ibaret metne değil; terörü lanetleyen, şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkan ve sorumluları göreve çağıran işte bu bildirimize imza attık. Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz” dedi.

Halatlı Vinç Nedir? Kullanım Alanları ve Avantajları Nelerdir? Halatlı Vinç Nedir? Kullanım Alanları ve Avantajları Nelerdir?

cumhuriyet-halk-partisi-il-orgutlerinden-81-ilde-es-zamanli-basin-aciklamasi-2

“TAVAS’TA ÇELENGİMİZİ PARÇALADILAR”

Tavas’ta şehit cenazesinde çelenklerinin parçalandığını ifade eden Başkan Horzum, “Şehit cenazelerinde dün Tavas’taydık. Gerçekten yüreğimiz yandı. Bağrımıza taş basıldı. Ama orada dahi malum siyasi partinin getirdiği taşıma kişiler kalktılar çelengimizi parçaladılar. Biz orada da sağduyumuzu, Tavas halkı gibi Denizli halkı gibi Türkiye halkı gibi metanetimizi, soğukkanlılığımızı korumaya devam ettik. Bundan sonra da devam edeceğiz. Hiç kimse buradan bir provokatörlük beklemesin, buradan onlara ekmek çıkmaz. Bu milletin sağduyusu var. Bu milletin yüreğinde acı varken kalkıp da bu milleti kışkırtmaya bölmeye ötekileştirmeye hiç kimsenin gücü yetmez diyorum” ifadelerini kullandı.