TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile birlikte Tavas ve Kale ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Denizli Kale ilçesi ziyareti için “Kale İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek yerel seçimdeki başarının mimarlarından örgütümüzle kucaklaştık.

Misafirperverlikleri nedeniyle İlçe Başkanvekilimiz Bekir Çatkın ve kıymetli yönetimimize, yağmur çamur demeden çalışan emektar örgütümüze gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Yolumuz açık olsun, Cumhuriyet Halk Partisi altında nice başarılarda buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Erkan Hayla Kale'yi yıktı geçti Erkan Hayla Kale'yi yıktı geçti

Vekil Karaca Tavas ilçesine gerçekleştirdikleri ziyaret için,” Tavas İlçe Başkanımız Hasan Keçeci, kıymetli muhtarlarımız ve emektar örgütümüz ile birlikte; Tavas Belediyemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverlikleri nedeniyle Belediye Başkanımız Kadir Tatık ve tüm belediye personelimize teşekkürlerimi iletiyorum. Tavas, bundan böyle halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halkçı ve sosyal belediyecilik vurgusu yaptı.  Chp Denizli Milletvekillerinden Tavas Ve Kaleye Ziyaret 4Chp Denizli Milletvekillerinden Tavas Ve Kaleye Ziyaret 5Chp Denizli Milletvekillerinden Tavas Ve Kaleye Ziyaret 2Chp Denizli Milletvekillerinden Tavas Ve Kaleye Ziyaret 3Chp Denizli Milletvekillerinden Tavas Ve Kaleye Ziyaret 1Chp Denizli Milletvekillerinden Tavas Ve Kaleye Ziyaret