Denizli’nin sevilen ismi Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçim kampanyasını başlattı. Memleketinin kültürel mirasını benimseyip koruyan, kanayan yaralarını yakından tanıyan ve halkın sesine halktan biri olarak kulan veren Çavuşoğlu'nun kampanyasının sloganı; halkın mevcut yönetime olan sitemini en sık şekilde kullandığı, yerel ağızdan ilham alan "Yetti Gari" sözü oldu.

Seçim kampanyasına büyük bir coşkuyla başlayan Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim otobüsüyle Denizli'nin dört bir yanını gezmeye başladı. İlk durağı ise bölgenin güzide ilçelerinden Beyağaç oldu. Beyağaç’ta, değerli hemşehrileri tarafından sıcak bir kucaklamayla karşılanan Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Beyağaç Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Erol ile bir araya gelerek, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyeleri ve gönüllüleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşayan Çavuşoğlu “Beyağaç Belediyemiz için yeni bir dönemin kapısını araladık. Ne zaman Beyağaç’a gelsem, içim sızlar. Ne zaman Beyağaç’a gelsem, gözlerim yaşarır” dedi. “Çocuklarınızın yüzünü bayramdan bayrama değil; her zaman göreceğiniz bir Beyağaç yaratmak için yola çıktık. Kim üretmek istiyorsa, tarımda toprağa kim bir şey dikmek istiyorsa, size Nuri Çavuşoğlu sözü: Mazot desteği de bizden, gübre desteği de bizden, tohum desteği de bizden olacak. Ola ki ‘hayvancılık yapmak istiyorum, ben bu topraklarda üretenden olmak istiyorum, hayvancılığın yeniden ayağa kalkmasını istiyorum’ diyorsanız; gebe düve desteği de bizden, yem desteği de bizden olacak arkadaşlar. Gelin hep beraber bu şehri güzelleştirelim.” sözleriyle tamamladı.

Beyağaçlıların yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çavuşoğlu’nu Beyağaç’ta yerel kültürün ikonu haline gelen Müzisyen Teyzeler karşıladı. Müzisyen Teyzeler ile Çavuşoğlu arasında eğlenceli dakikaların yaşandığı, yöresel müzik eşliğinde oynayan Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim kampanyası boyunca Denizli'nin tüm ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluşmaya ve projelerini anlatmaya devam edecek.

Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur" Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur"

CHP Beyağaç Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Erol ise, Yunus Emre’den bir alıntı yaparak “Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim” diyerek halka seslendi.

Chp Buyuksehir Adayi Cavusoglu Yetti Gari Ile Start Verdi2Chp Buyuksehir Adayi Cavusoglu Yetti Gari Ile Start Verdi1