Eski Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Marım ve beraberindekilerle pazarı baştan başa dolaşan Çavuşoğlu büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla tek tek selamlaştı, tokalaştı, seçim broşüründeki fotoğrafı gösterdi, “işte o çocuk benim” dedi.

CHP'li Başkan Hayla’dan, Gece Yarısı Canlı Yayında Borç İsyanı CHP'li Başkan Hayla’dan, Gece Yarısı Canlı Yayında Borç İsyanı

Vatandaş Şaşkınlığını Gizleyemedi

Pazar yeri ziyareti sırasında tıpkı çocukluğunda olduğu gibi tezgahın arkasına geçen Çavuşoğlu, tezgah düzenledi, sebze satışı yaptı… O anları görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi, ardından alışveriş yapmak için birbirleri ile yarıştı.

“Böyle Başkan Görmedik!”

Çavuşoğlu’nu tezgahta gören vatandaşlardan bazıları; “Böyle başkan görmedik. Korumaları ve basın ordusu ile gezen başkanlara alışkınız. Çavuşoğlu bizden biri” yorumunu yaptı. Bazı vatandaşlar ise ekonomiye vurgu yaptı. “Bugün pazar yerinde başkanımıza sorunlarımızı anlattık. Pazar arabamızı dolduramaz hale geldik. Açlık sınırının altında yaşıyoruz. Artık yönetim değişmeli. Bizi düşünen, bizden bir başkanla yönetilmeliyiz” dedi.
Vatandaş Çavuşoğlu’na sokak hayvanlarından, su faturalarının yüksekliğine, ulaşımdaki sorunlardan hayat pahalılığına kadar çok sayıda derdini de anlatma fırsatını buldu. Çavuşoğlu, belediye başkanı olduğunda tüm sorunları çözeceğinin sözünü verdi.

“Esnafımızın da Vatandaşımızın da Yüzü Gülecek!”

Mevcut pazaryerlerinde iyileştirme çalışmaları yapılması gerektiğini vurgulayan CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu; “Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz. Mevcut pazaryerlerimizde konforlu alışveriş için iyileştirme çalışmalarına ihtiyaç var. Ama asıl önemli ihtiyaç alım gücünün artırılması. Kendi zenginleşen değil, halkını zenginleştiren belediyecilik anlayışımız ile geliyoruz. Bu nedenle hemşerilerimizle birlikte ‘Yetti gari!’ diyoruz!” dedi. Bulent Nuri Cavusoglu Pazarcinin Halinden En Iyi Pazarci Anlar 6Bulent Nuri Cavusoglu Pazarcinin Halinden En Iyi Pazarci Anlar 4Bulent Nuri Cavusoglu Pazarcinin Halinden En Iyi Pazarci Anlar 3Bulent Nuri Cavusoglu Pazarcinin Halinden En Iyi Pazarci Anlar 2Bulent Nuri Cavusoglu Pazarcinin Halinden En Iyi Pazarci Anlar 1Bulent Nuri Cavusoglu Pazarcinin Halinden En Iyi Pazarci Anlar