DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2024 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde Ankara Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda Aday Tanıtım Toplantısı düzenledi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, programda ilk etapta açıklanan 51 belediye başkan adayı kamuoyuna tanıtıldı.

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

BEYAĞAÇ’IN DEVASI ÖZDEMİR OLDU

51 adayın açıklandığı toplantıda; Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli İl Başkanı Bekir Kırar’ı da sahneye davet ederek Beyağaç Belediye Başkan Adayı Mehmet Özdemir’in adaylığını açıkladı.
Babacan, DEVA Partisi olarak yerel seçimlere kendi isimleriyle ve kendi adaylarıyla girme kararı aldıklarını vurguladı. Babacan, “DEVA Partisi olarak erdemli ve ahlaklı siyaset en temel önceliğimizdir. Bizler bir ilki gerçekleştiriyoruz. Her kademedeki belediye başkan adayımızdan, daha seçimlere girmeden önce, DEVA Belediyeciliği etik kurallarına bağlı kalacaklarına dair imzalı taahhütname istiyoruz. Bu Türkiye’de bir ilktir daha önce böyle bir şey hiç olmadı. Bu DEVA Partisi’nin temiz yönetim anlayışı konusunda, lafta değil sözde değil özde ne kadar samimi olduğunun en önemli belgesidir” dedi.
DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ise, “Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun. Beyağaç Deva Belediyeciliği ile tanışacak. Şimdiye kadar 8 ilçemizde belediye başkan adaylarımızı belirledik. Genel Merkezimizle istişarelerimiz devam ediyor, başvurularımız devam ediyor, sadece Deva Belediyeciliği değil tüm vatandaşlarımız kazanacak. Denizli’mize hak ettiği güzel günleri yaşatacağız. Bunun için Denizli’mize yakışacak flaş isimlerimizi açıklamamıza az kaldı.  19 ilçemizde başkan adaylarımızı çıkaracağız. Özellikle Merkezefendi ve Pamukkale Belediyelerimiz için flaş isimler ile görüşmelerimiz devam ediyor, netlik kazanır kazanmaz kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.