Denizli Devlet Hastanesi’nde 2005 yılından bu yana görev alan ve 2007 yılından itibaren Başhekim Yardımcısı olarak görevini yürüten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Gültekin Övet hastaneye veda etti.
 
Baş Asistanlık sınavını kazanarak bundan sonraki görevini Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürdürecek olan Uz.Dr. Övet’e hastanemize verdiği hizmetlerden dolayı Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Ramazan Canural teşekkür ederek, plaket verdi.
 
Başhekim Uz.Dr. Canural, “ Gültekin Bey’in gerek idareci gerek Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak 4 yıldan beri hastanemizde ürettiği hizmetler her türlü takdirin üzerindedir. Biz kendisini gerçekten çok sevdik ve keşke aramızdan ayrılmasaydı diyebileceğimiz bir insandı.” diye konuştu.
 
Denizli Devlet Hastanesi’nde hem idareci hemde hekim olarak çalışmaktan büyük keyif aldığını söyleyen Uz.Dr. Övet ise “Her konuda bana destek olan başta başhekimimiz Uz.Dr. Ramazan Canural’a, başhekim yardımcısı arkadaşlarıma ve tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” diye konuştu.
 
Başhekimlikte düzenlenen plaket törenine, Başhekim Uz.Dr. Ramazan Canural, Başhekim Yardımcıları Uz.Dr.Yusuf Polat, Uz.Dr. Sami Cebelli, Uz.Dr. Nalan Gökalp, Uz.Dr. Berna Öztürk, Uz.Dr. Alim Zoroğlu, Uz.Dr. Kenan Yıldırım, Dr. Hasan Çalışkan, Hastane Müdürü Halil Özkaya, Başhemşire Gülseren Ekici, Başhemşire Yardımcıları Nevin Şahin, Şerife Saluk ve Güler Erdoğan katıldı.