Avşa Adası pansiyon fiyatları 2024 yaz sezonunda kişi başı 500 TL'den başlamaktadır. Sizler için Avşa'nın en temiz 10 pansiyonunu araştırdık. Avşa Adası Tatil Rehberi kaynağına göre işte Avşa'nın misafir puanı en yüksek temiz ve nezih pansiyonları ve detayları.

Lara Zeynep Apart

Avşa Adası'nın merkezinde konumlanmış olan Lara Zeynep Apart, temiz ve konforlu konaklama imkanları sunuyor. Misafirlerine sıcak bir atmosfer ve ev konforunu aratmayacak bir ortam sunuyor.

Simge Apart

Avşa Adası'nın merkez plajına 50 metre yakınlığı ile dikkat çekiyor. Deniz manzaralı odaları ve samimi hizmetiyle misafirlerini ağırlıyor. Şık ve modern dekorasyonuyla da göz dolduruyor.

Uludağ Apart

Adanın en hareketli bölgesi olan Barlar Sokağı'nda yer alıyor. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan tesis, doğal güzelliklere yakınlığıyla da öne çıkıyor.

Ceren Apart

Avşa Adası'nın kalbinde bulunuyor ve adanın hareketli atmosferinden keyif almak isteyen konuklar için ideal bir konaklama noktası oluşturuyor. Rahat ve ferah odalarıyla misafirlerini ağırlıyor.

OK Apart

Bahçeli konumuyla dikkat çekiyor. Sahilde şezlong ve şemsiyelerle donatılmış özel bir alan sunması, misafirlerine keyifli bir plaj tatili vadediyor.

Efe Suit

Modern ve şık tasarımıyla öne çıkıyor. Konforlu konaklama birimleri ve özenli hizmetiyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Deniz Yıldızı Apart

Adanın doğal güzellikleriyle çevrili denize sıfır muhteşem bir konumda bulunuyor. Misafirlerine huzurlu bir ortam ve temiz konaklama birimleri sunarak, dinlendirici bir tatil vaat ediyor.

Şeref Apart

Denize sıfır konumda Avşa Adası'nın tarihi ve kültürel mekanlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Geleneksel mimari yapısı ve sıcak atmosferiyle misafirlerine evlerinde gibi hissettiriyor.

Alperen Apart

Adanın merkezi konumunda bulunuyor ve restoranlara ve eğlence mekanlarına kolay erişim imkanı sunuyor. Konforlu ve uygun fiyatlı konaklama birimleriyle dikkat çekiyor.

Benzin ve Motorine Zam geldi Benzin ve Motorine Zam geldi

Butik Apart

Avşa'nın huzurlu bir bölgesinde yer alıyor ve sakin bir tatil arayanlar için ideal bir seçenek sunuyor. Kendine özgü dekorasyonu ve samimi atmosferiyle misafirlerini memnun etmeyi başarıyor.

2024 yaz sezonunda sizde Avşa Adası Tatil Rehberi sayfasından avşa pansiyon fiyatı araştırması yaparak hemen tatil için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Avşa feribot seferleri içinde size uygun olanı tercih ederek yolculuk edebilirsiniz.