Muğla'nın Fethiye ilçesinde saman balyalarının arasına saklanmış 17 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Dedektör köpekler tarafından yapılan aramalarda esrar maddesi yanında bir tabanca ve 90 adet mermi de bulundu.

Muğla Kaçakçılık Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğüne (KOM) bağlı Fethiye Kaçakçılık Organize Suçlar Mücadele Amirliği ekipleri, yaptıkları teknik takip sonrasında Seki'ye bağlı Ceylan köyünde bir kişinin uyuşturucu madde üretip pazarladığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ekipler A.K.(62) isimli şüphelinin evine operasyon düzenledi.

Narkotik köpeği Çilek eşliğinde A.K.'nin ev ve deposunda arama yapan ekipler, saman balyalarının arasına gizlenmiş 17 kilo 200 gram esrar maddesine ulaştı. Ayrıca yapılan aramada mısır tarlasına ekilmiş 16 kök Hint keneviri ve bir tabanca ile 90 adet mermi ele geçirildi.

Polis, uyuşturucu ve silahlara el koydu. A.K. ve ona yardım ettiği öğrenilen S.Ç. gözaltına alındı. Zanlılar Fethiye Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma genişletilerek sürdürülüyor.