Çivril polisi ilçe merkezinde çalınan altı motosikleti düzenlediği operasyonla ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre 28 Mayıs ile 12 Haziran tarihleri arasında çalınan altı motosikletin peşine düşen Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri mobese kamera görüntüleri ve topladıkları bilgileri değerlendirerek İ.S yi (24) gözaltına aldı.

Çivril Polis merkezinde ifadesi alınan İ.S verdiği ifade de motosikletleri M.K (23), A.A (22) ve M.K(26) ile birlikte çaldığını itiraf etti. İ.S nin ifadesi doğrultusunda gözaltına alınan M.K, A.A ve M.K ifadelerinde motosikletleri çaldıktan sonra Kıralan mahallesinde A.D, M.E, Y.Y, ve M.Y isimli şahıslara sattıklarını söyleyerek suçlarını kabul ettiler. Savcılıktan alınan izin ile A.D,M.E, Y.Y ve M.Y nin Kıralan mahallesindeki evlerine eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri çalınan 6 motosikleti ele geçirdi.

Polis merkezine getirilerek ifadeleri alınan şahıslar motosikletleri İ.S, M.K, A.A, ve M.K den 300’er TL ye satın aldıklarını beyan ettiler. Çalıntı Motosikletleri alan şahıslar hakkında “suç eşyasını satın almak ve kabul etmek suçundan” adli işlem yapılarak, Emniyet Müdürlüğünce alınan ifadelerinin ardından C.Savcılığınca serbest bırakıldılar.

Olayla ilgili mahkemeye sevk edilen İ.S. – M.K. – M.K. - A.A ve M.Y isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken şahısların daha öncede aynı suçtan sabıkalı olduğu belirtildi.