DENİZLİ'de Karakurt mahallesinde, anız yangınına giderken şarampole devrilen arazözde şoför hayatını kaybetti.3 orman işçisi yaralandı.

Denizli'nin Karakurt Mahallesi'nde, bugün saat 01.00 sıralarında anız yangını çıktı. Yangının yakındaki ağaçlık alana da sıçramaması için Orman Bölge Müdürlüğü'nde görevli beş kişilik bir ekip de arazözle bölgeye sevk edildi. Halil İbrahim Çokgezer'in (28) kullandığı 20 EA 177 plakalı arazöz, yangının meydana geldiği bölgeye giden bozuk toprak yolda kontrolden çıktı. Savrulan arazöz, 15 metre yükseklikten şarampole devrildi. Son anda atlayarak canını kurtarmak isteyen şoför Çokgezer, arazözün altında kalarak yaşamını yitirdi. Arazözdeki orman işçileri Hüseyin Öksüz (28), İsmail Kırgıl (27) ve Muhittin Tosundur (24) yaralandı. Yaralılardan Öksüz'ün durumun ağır olduğu bildirildi. Arazözdeki orman işçilerinrden Mehmet Göçeri ise kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedaviye alındı.

Çokgezer'in, vinç yardımıyla arazözün kaldırılmasın ardından çıkartılabilen cesedi de Denzili Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.