Denizli'de İlginç Olay! Hem Oynadı Hem Para Dağıttı Denizli'de İlginç Olay! Hem Oynadı Hem Para Dağıttı

Laodikya Antik Kenti'nde gezen çift, Anıtsal Traian Çeşmesi önünde sürprizle karşılaştı. Özer, dron aracılığıyla gökyüzünden indirilen gül şeklindeki yüzük kutusu ile Seher'e evlenme teklif etti. Özel an, antik kentte gerçekleşen ilk evlilik teklifi olarak tarihe geçti.

Gazeteci Atilla Özer, "Denizli'nin sembolü olan Laodikya Antik Kenti'nde evlenme teklifi yapmak istedim. Bu özel anın, çiftler için unutulmaz bir hatıra olmasını diledim. Gerçekten güzel ve duygusal bir anı oldu. Bundan sonra yeni çiftler için de özel bir mekan olacağını düşünüyorum." dedi.

Seher Taşkıran da sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. "İlk başta şaşırdım ve burada bunu hiç beklemiyordum. Bir anda pankart açıldı ve havadan yüzük geldi. Bazen beni haber çalışmalarında yanında götürdüğü için bu tarz bir olay bekliyordum ama bu kadar özel bir şey olduğunu tahmin etmemiştim. Arka planda evlilik teklifi hazırlamış. Kendisine çok teşekkür ederim." şeklinde duygularını dile getirdi. İHA antik-kentte-tarihi-evlilik-teklifi-dron-ile-yuzuk-gokyuzunden-geldi-3antik-kentte-tarihi-evlilik-teklifi-dron-ile-yuzuk-gokyuzunden-geldiantik-kentte-tarihi-evlilik-teklifi-dron-ile-yuzuk-gokyuzunden-geldi-1