Denizli Belediyesi, Fatih, Sevindik, Karaman, Yenişehir ve Esentepe Mahalleleri'nden sonra 6. Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni Aktepe Mahallesi'nde hizmete açıyor. 250 öğrenci kapasiteli merkezde hazırlıklarını tamamlayan Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ön kayıtlara devam ederken merkez Kurban Bayramı sonrası eğitime başlayacak.

Yeni açılacak bilgi evi ve kurs merkezinin, Aktepe, Sevindik, Karşıyaka ve Dokuzkavaklar mahallerinde ikamet eden öğrencilere hizmet vereceğini dile getiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, velilere çağrıda bulunarak biran önce merkeze başvuruda bulunmalarını istedi.

Aktepe Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin son derece modern bir yapıya sahip olduğunu ekipmanları ile de öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayacağını dile getiren Otaklı, "Aktepe, Sevindik, Karşıyaka ve Dokuzkavaklar mahallerinde ikamet eden ilköğretim okullarındaki 1. ve 8. sınıf arasında öğrenim gören öğrenciler, okul dışındaki boş zamanlarını öğretmenler gözetiminde arkadaşlarıyla birlikte bu yeni merkezimizde değerlendirecekler. Merkezde, öğrencilerin ders çalışabilecekleri son derece modern sınıflar, sosyal faaliyetler ve Oyun için özel hazırlanmış 1 adet salon, bilgisayar odası öğretmen odası, kütüphane ve yemekhane, yer alıyor.

Öğrencilerimiz, burada sağlıklı ve temiz bir ortamda ödevlerini yaparken kötü alışkanlıklardan uzak durarak zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecekler. Ön kayıtların devam ettiği merkezimizde eğitim Kurban Bayramı sonrasında başlayacak. Velilerimiz biran önce gelerek çocuklarının kayıtlarını yaptırsınlar" dedi.