2 Kişinin Öldüğü Kanlı İnfazda Yaralı Kadın da Hayatını Kaybetti


Denizli’de bugün meydana gelen tüyler ürpertici olayda kendisini aldattığından şüphelendiği karısını takip eden şahıs, çocuklarının gözü önünde karısı ve yanında bulunan erkek arkadaşına pompalı tüfekle ateş etti. 

Göz Piknik Alanına Pikniğe Değil Zehirlemeye Gelmişler Göz Piknik Alanına Pikniğe Değil Zehirlemeye Gelmişler

Pamukkale ilçesi Atalar mahallesinde meydana gelen olay 14.00 sıralarında gerçekleşti. Kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Özlem Ülker’i takip eden koca Emin Ülker (40), Yusuf Cavlak (35) ile buluştuğunu görünce çılgına döndü. İki çocuğuyla birlikte yolda yürüyen eşi ve erkek arkadaşını bir süre daha takip eden koca, evlerine 10 metre kala elindeki pompalı tüfekle ortaya çıktı. Eşine “Sen benim namusuma göz mü diktin” diye bağıran Emin Ülker, eşinin “Yapma, etme” çığlıkları arasında defalarca tetiğe bastı. Çocuklarının gözü önünde kurşunların hedefi olan kadın göğsünden ağır yaralanırken, Yusuf Cavlak ise olay yerine hayatını kaybetti. Olayın ardından bölgeden uzaklaşan koca Emin Ülker, 2 sokak ileride aynı silahla intihar etti. 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özlem Ülker yapılan tedaviye cevap veremeyerek akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 

AW075811_08AW075811_11AW075811_09silahli-saldirinin-detaylari-belli-oldu-5silahli-saldirinin-detaylari-belli-oldu-2