Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci’nin her gün bir mahalleye yaptığı iftar ziyaretleri sürüyor.
Başkan ve eşi , son olarak Sevindik Mahallesi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
    Her gün 5.000 kişi Denizli Belediyesi’nin kurduğu iftar çadırında, ezan sesinin duyulmasının ardından dualar ederek oruçları açarken diğer yandan her iftar vakti 3.500 kişiye iftar paketi dağıtılıyor. Her gün bir mahallede eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte iftar yapan Başkan Nihat Zeybekci, Denizli'yi yine önemli bir 'ilk' le tanıştırmış durumda. 
    Mahallede yaptığı iftarların yanı sıra, ihtiyaç sahibi insanları da unutmayan Başkan Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, süpriz ziyaretler yaparak bu ailelerle birlikte iftar programlarına katılıyor.
   Başkan Zeybekci ve Ayşen Zeybekci’nin ziyaretlerdeki son durağı Sevindik Mahallesi oldu. Buradaki iftara mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sofrada ezan okununcaya kadar dostluk kokan sohbetler edildi. Ezan sesinin duyulmasının ardından ise birlikte oruçlar açılıp yemekler yenildi. Yemek sonrasında ise çaylar yudumlanırken mahalle sakinleri sorunlarını aktarma fırsatı buldu. Bu arada Poyraz ailesi, başkan Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci ile misafirlerini evlerine davet etti. Evde bir yandan muhabbetler edilirken diğer yandan mahalle sakinleri fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Ayşen Zeybekci ve Denizli Belediyesi Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız, eve gelen mahalle sakinlerinin çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.
   Yaklaşık 2 saat süren ziyarette, hatırı 40 yıl sürecek dostluk kokan kahveler içildi.
   Başkan Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, Ramazan boyunca her gün farklı bir mahallede oruçlarını açıp mahalle sakinleriyle sohbetlerine devam edecek.