Firmala Türkiye’nin en büyük devren satılık, devren kiralık, bayilik, franchise ilanları platformu olmayı hedefleyen bir web sitedir.

Devren İşyeri İlanları

Günümüzde birçok işletme sahibi çeşitli sebeplerle işyerini satmak ya da devretmek için çözüm aramakta ve aynı şekilde girişimciler, aracılar, sermaye sahipleri de fırsatları değerlendirmek, iş kurmak, yatırım yapmak amacıyla yeni işyerleri aramaktadır. Firmala ise alıcı ve satıcıyı ortak bir platformda buluşturmaktadır.

İş Fikirleri

Kendi işini kurmak ve kendi işinin patronu olmak birçok insanın hayalini kurduğu, çok istediği bir durumdur. Genel olarak iş kurmak; oldukça zorlayıcı ve emek isteyen bir süreçtir. Sektör analizi, iş yerinin nereye yapılacağı ve nasıl bir hizmet sunulacağı gibi konular üzerinde uzun süre kafa yormak gerekebilir. Firmala.com, devren satılık işyeri ve devren kiralık işyeri ilanları yanında iş kurmayı düşünenler için de yüzlerce işyeri fikri makalesi sunmaktadır.Firmala.com üzerinde iş fikirleri makalelerini okuyarak kendinize en uygun güncel ve popüler iş fikirleri hakkında bilginizi arttırabilirsiniz.

Franchise – Bayilik İlanları

Bayilik - Franchising almak günümüzde en gözde girişim ve yatırım biçimlerinden biridir. Girişimciler bayilik veya franchising alarak kısa ve kolay yoldan kendi işlerinin sahibi olabilirler. Bu yöntem yüksek başarı oranı ve deneyim avantajı sağlar. Bunun yanında bayilik veren firmalar ile bayilik alan firma arasında risk paylaşımını sağlar. Bayilik sistemi bütün olarak incelendiğinde kendi işini kurmak isteyen girişimciler için en verimli sistem olarak karşımıza çıkar. Bayilik veren firmalar açısından bakıldığın da ise yüksek maliyetlerden kurtularak hızlı büyüme ve marka bilinirliği sağlamada avantaj sağlar. Firmala iş kurmak isteyen girişimciler ile büyük markaları bir araya getiriyor. Firmala.com üzerinden dilerseniz onlarca ilan arasından size uygun olan markaya franchise ve bayilik başvurusunda bulunabilirsiniz.

Şirket Sahipleri:

Firmala.com’da devren işyeri ilanları vererek işinizi devredebilir, iş ortakları bulabilir veya franchise – bayilik ilanı vererek işletmenizi; markanızı büyütebilirsiniz.

Emlakçılar:

Firmala.com’da portföyünüzü çok uygun fiyatlarla ziyaretçilere sunabilir, devren işyeri ilanlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Franchise & Bayilik Veren İşletmeler:

Franchise veya Bayilik vererek işletmenizi; markanızı büyütmek, ve girişimcilere ulaşmak Firmala.com ile oldukça kolay ve hızlıdır.

Firmala.com ile işyerinizi devredebilir, projenize ortak bulabilir, markanızı satabilir, franchise veya bayilik vererek işletmenizi büyütebilirsiniz.