Ofis taşıma; nakliye türleri içerisinde çok daha fazla dikkat isteyen, titiz bir çalışma ile yürütülmesi gereken taşıma türüdür. Ofis nakliyesi hizmetine ihtiyaç duyan bir birey öncelikle profesyonelliği şart koşmalıdır. Profesyonel bir kimliğe sahip olmayan ve hizmetine bu profesyonelliği yansıtmayan şirketler tercih edilmemelidir.

Bazen sadece daha uygun fiyatlı diye ekonomik kaygılarla tercih edilen bir nakliye firması, ofis eşyalarına büyük zarar verebilir ve hizmet alan kişinin zarar etmesine neden olabilir. Bu ve benzeri olumsuz senaryoların muhatabı olmamak için alanında başarılı ve liyakat sahibi bir nakliye firması ile anlaşılmalıdır.

Taşınma sürecindeki bireyler oldukça streslidir. Nakliyenin zamanında gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinden, nakliye sürecinin eşyalara zarar verip vermeyeceğine kadar pek çok noktayı merak ederek endişelenir. Ofis taşıtmak isteyen birisi bu gibi olumsuz durumda olmamak istiyorsa her işte olduğu gibi bu hizmeti alırken de profesyonellikten ve kurumsallıktan yana olmalıdır. ÇOLAKOĞULLARI Nakliyat olarak İstanbul ofis taşımacılığı hizmetinde kalite standartlarını artırarak hizmetimize devam etmekteyiz. 1970’ten bu zamana değin kurumsal kimliğimize yakışır nitelikle transfer hizmet sunmaktayız.

Profesyonel Ofis Taşıma Firmaların Özellikleri

Ofis taşımak için tercih edilecek firmanın belli başlı özellikleri vardır. Bu özellikler genel olarak;

  • Profesyonelliği ve kurumsallığı ilke edinmiş

  • Analiz, ekspertiz ve planlama sürecine önem veren

  • Anlaşılan takvime bağlı ve dakik çalışarak müşteri memnuniyetini hedef alan

  • Gerekli güvenlik önlemlerini alarak doğru ambalajlama ile ürün korumasını en üst seviyeye çıkaran

Firmalar tercih edilmelidir.

Tecrübeli ve Profesyonel Ofis Taşıma Firmalarının Avantajları

Ofis eşyaları oldukça değerli eşyalardır. Tecrübeli ve profesyonel ofis taşıma anlayışını benimsemiş bir nakliye şirketi ile çalışılmadığı takdirde eşyalar çoğu zaman zarar görmektedir. Bu nedenle tercih edeceğiniz ofis nakliyat firması, alanında başarılara sahip ve eşyalarınızın güvenliğini düşünerek hareket eden bir firma olmalıdır.

Ofis Taşımacılığında Ne Tür Elemanlar Çalıştırılır?

İstanbul gibi metropol şehirlerde ofis taşıma hizmeti oldukça önemlidir. Bireyler ofislerindeki tüm eşyaların en titiz ve dikkatli şekilde hedef noktaya transfer edilmesini arzu eder. ÇOLAKOĞULLARI nakliyat, İstanbul ofis taşımacılığı noktasında uzman eleman kadrosu ile kaliteli nakliye hizmetini sağlar. Nakliye sektöründe deneyimli, eşya taşıma noktasında profesyonel olan eleman kadrosu ile planlanan sürede mükemmel bir transfer deneyimi sunar.

Ofis Taşımacılığında Yapılan Hizmetler Nelerdir?

Ofis taşıma hizmetinde; eşyaların kolilenmesi/ambalajlanması ve paketlenmesi hizmetleri sunulur.

Ofis Nakliyatı Kaç Kişi ile Yapılır?

Ofis nakliyesinde kullanılan eleman sayısı ofise ve eşyaların hacmine göre değişse de genel olarak 3 ila 6 kişi ile gerçekleştirilir.

Ofis Taşıma Ne Kadar Sürer?

Standart ofis taşıma süreci genellikle tam günde tamamlanmaktadır.

Ofis Taşıma İçin Rezervasyon Yaptırmalı mıyım?

Evet, rezervasyon yaptırmalısınız. Bu sayede nakliye sürecini kararlaştırıp diğer konularda anlaşma imkânı bulabilirsiniz. Muhakkak ilgili firma ile iletişime geçin ve rezervasyonunuzu yaptırdıktan sonra diğer süreçler ile ilgili bilgi alın. Bunun yanı sıra İstanbul gibi çok nüfuslu şehirlerde ofis nakliyesi sıklıkla kullanılan bir hizmet olduğu için önceden rezervayon yaptırıp tarih belirlemek, işlerinizin aksamamasını sağlayacaktır.

Ofis Taşıma Sırasında Hangi Ambalajlama Malzemeleri Kullanılır?

Ofis eşyaları oldukça hassas taşınması gereken ve birçoğu bilgisayar gibi hassas elektronik eşyalar ve kolay çizilip deforme olan ahşap ürünlerden oluşmaktadır. Bu nedenle özenle ambalajlanır. Bu ambalajlar:

  • Havalı kraft kağıtlar ve baloncuk,

  • Streç,

  • Plastik kapaklı kutu,

  • Bantlama,

  • Kolileme.

Bunun haricinde müşteri ile firma yetkilisi nakliye sürecine dair konuşmasında harici ambalajlama malzemelerinin kullanılmasını da anlaşıp kararlaştırabilir. Firmamızın tüm taşımacılık süreçleri ile ilgili bilgi alışverişi için https://www.ofistasimaciligi.com.tr adresine giriş yapabilirsiniz.