ADVERTORİAL

Mudtrade Danışmanlık Şirketi ile Denizli merkezli olarak tüm Türkiye'ye hizmet üreten Duran, Avrupa'ya giderek orada çalışmak isteyenlerin yurtdışına gidişleri için tüm hizmetleri veriyor. Aranan meslek koluna uygun çalışanların istihdamını sağlayan Mudtrade Danışmanlık, eğitim programlarını da eksiksiz olarak veriyor.

Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı şirketlere de danışmanlık hizmeti veren Mudtrade, ayrıca yurt dışında yatırım yapmak isteyen girişimcileri de unutmadı. Gerek şirketleşme gerekse gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen firmalara hizmet veren şirket, profesyonel ekibi ile Avrupa'ya yatırım yapmak isteyenlerin tüm işlemlerini yerine getiriyor.

Firma Sahibi Mustafa Duran "Denizli’den Avrupa’ya bir kapı aralamak istiyoruz. Bu kapı hem sektörümüz hem de ülkemiz açısından yararlı projelere vesile olacaktır.

Ülkemizde üretilen %100 yerli ürünlerin Avrupa pazarıyla buluşması için çalışacağız. Ülkemizin ve kentimizin ekonomisine bu şekilde katkı sağlayarak; ülkemizi ve kentimizi olduğu konumdan daha da yukarılara taşımak istiyoruz.

Mudtrade Özel İstihdam Lojistik ve İnşaat’ın bu sektör için, bu kent için ve bu ülke için hayalleri var.

Hayallerini gerçekleştirebilecek donanıma ve özveriye de sahip. Ülkemizin ve kentimizin ekonomisine katkı sunmak için çalışıyoruz.

Denizli ofisimiz aracılığı ile Avrupa'da çalışmak isteyen vatandaşlarımız için çalışma izni alınarak istihdam sağlanması, Avrupa'ya yatırım yapmak isteyen iş insanlarına danışmanlık ve Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen Avrupalı iş insanlarına danışmanlık, avrupada şirket kurulumu ve gayrimenkul danışmanlığı  gibi başlıklarda hizmet sunuyoruz" dedi.

Mudtrade Danışmanlık İle Avrupa'ya Gitmek Artık Çok Kolay

Mudtrade Danışmanlık İle Avrupa'ya Gitmek Artık Çok Kolay