Pandemiyle birlikte mobil oyunlara artan ilgi pandemi döneminin sona ermesine rağmen hiç azalma olmadan devam ediyor. Mobil oyunlara gösterilen yoğun talep nedeniyle dünya genelinde Roblox, Pubg Mobile, Clash of Clans, Call of Duty Mobile gibi oyunlar her yaş grubundan oyuncular tarafından rağbet görüyor. Mobil oyun severler bu oyunların sanal marketlerinde yer alan öğeleri satın alıyorlar.

Mobil oyunlarda kullanılmak üzere oyun içerisinde satılan item, karakter, güçlendirme paketi gibi öğeleri satın almak için dijital hediye kartı bakiyeleri de alternatif bir satın alma metodu olarak kullanılıyor. Google Play Store ya da App Store hesabınıza yükleyeceğiniz dijital hediye kartı kodları sayesinde oyun içerisinde yüklediğiniz bu bakiyelerden yararlanarak uygulama içi öğeler alabiliyorsunuz.

Google Play Store hesabınıza yükleyebileceğiniz 25 TL, 50 TL , 100 TL, 250 TL, 500 TL ve 1000 TL Google Play Kodu bakiyelerini uygulama içi öğeler satın alırken kullanabilirsiniz.

App Store hesabınızda uygulama içi öğeler satın almak için de App Store Hediye Kartı satın alabilirsiniz. App Store hediye kartları ile App store da yer alan tüm mobil oyun ve uygulamalarda geçerli olmasının yanında ayrıca app music, itunes ve icloud gibi hizmetlerinde de uygulama içi öğeler satın alırken yararlanabilirsiniz.

Mobil oyunlarda dünya genelinde 200 milyon aktif oyuncusu bulunan en çok oyuncuya sahip mobil oyunlardan biri olan Roblox’ta hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip cihazlarda uygulama içi öğeler satın alabileceğiniz Roblox Robux paketleri sayesinde direkt Roblox hesabınız üzerinden Robux bakiyesi olarak aktif ettikten sonra oyun içi alışverişlerinizi Robux ile gerçekleştirebilirsiniz.

Sevdiğiniz mobil oyunlarda oyun içi öğeler satın almak için kullanılan Roblox Robux, PUBG Mobile UC, Free Fire Elmas gibi oyun içi para birimlerini güvenilir e-ticaret platformu olarak hizmet veren Oyunfor.com gibi yetkili satış sitelerinden alabilirsiniz.