Mutlu Kelişti / haberdenizli.com

Kütahya Altı Nokta Körler Derneği üyesi 36 kişi Cumartesi günü Denizli'ye geldi. Kütahya'dan gelen misafirleri, 25 görme engelli arkadaşıyla birlikte İbrahim Kokucu karşıladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi tarafından ulaşım masrafları karşılanan vatandaşlar, son yıllarda Denizli'ye gelen herkesin programında ön sıralarda yer alan teleferik ve bağbaşı yaylasına çıktı. Daha sonra Çamlık Mesireliği'nde öğle yemeği yiyen ekip Çınar meydanına gelerek burada bulunan cam horoz heykelinin önünde toplu fotoğraf çektirdi. 

Görme engelliler hep birlikte Çınar'dan Bayramyeri Meydanı'na kadar yürüdü. 

Pazar günü Karahayıt'a giden görme engelliler oradan Pamukkale'yi de ziyaret etti. Ardından Çardak'tan memleketleri Kütahya'ya uğurlandılar. 

Kütahya Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve Denizli'den gruba katılan görme engelli vatandaşların yeme içme masraflarını ise Denizlili işadamları karşıladı. 

Kütahya Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış, Denizli'ye yaptıkları ziyarette kendilerine ev sahipliği yapan İbrahim Kokucu'ya ve arkadaşlarına, ayrıca masraflarını karşılayan herkese teşekkür etti. 
Denizlili görme engelli Kokucu da Kütahya Altı Nokta Körler Derneği üyelerini misafir etmekten çok mutlu olduklarını söyledi. 

Kütahyalı Görme Engelliler, Hafta Sonunu Denizli'de Geçirdi

Kütahyalı Görme Engelliler, Hafta Sonunu Denizli'de Geçirdi

Kütahyalı Görme Engelliler, Hafta Sonunu Denizli'de Geçirdi