1 Mart Cuma günü Denizli'de çok bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken, sıcaklığın 9 derece ile 22 derece arası olması, Nemin yüzde 29 derece ile 61 derece arası olması tahmin ediliyor.

2 Mart Cumartesi günü Denizli'de yağmurlu havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın 8 derece ile 19 derece arası olması bekleniyor. Nemin yüzde 36 derece ile 93 derece arası olması tahmin ediliyor.

3 Mart Pazar günü Denizli'de yağmurlu bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın ise 7 derece ile 19 derece arası olması tahmin edilirken, Nemin ise yüzde 49 derece ile 93 derece arası olması bekleniyor.

5 İlin Yöresel Lezzetleri Denizlililerle buluşacak 5 İlin Yöresel Lezzetleri Denizlililerle buluşacak

4 Mart Pazartesi günü Denizli'de parçalı Bulutlu bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın ise 8 derece ile 20 derece arası olması, Nemin yüzde 45 derece ile 81 derece arası olması tahmin ediliyor.

5 Mart Salı günü ise Denizli'de gökgürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olması tahmin edilirken, sıcaklığın ise 5 derece ile 20 derece arası olacağı, Nemin ise yüzde 43 derece ile 95 derece arası olması bekleniyor.