Haberdenizli.com

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde başlatılan ağaçlandırma projesi kapsamında Aydın, Denizli, Manisa ve Uşak'ta öğrenciler fidan dikimi gerçekleştirdi.

Proje kapsamında 5 ilçede bin 600 öğrenci 3 bin fidan dikti.  Denizli'nin Honaz, Acıpayam, Çameli ilçelerin'de de eş zamanlı fidan dikimi gerçekleştirildi.

Denizli'nin Honaz ilçesi Karakurt Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yapılan törende konuşan Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, fidan dikim mevsiminin başlangıcını güzel bir etkinlikle yaptıklarını söyledi.

Proje ile Türkiye genelindeki 10 milyon öğrencinin fidanları toprakla buluşturmasının hedeflendiğini belirten Korucu, "Bu dikim etkinliği ile aynı anda ilk ve ortaokullarda öğrenim gören 150 bin öğrencimiz bugün fidanları dikecekler. Kent genelinde ise bu yıl içerisinde 120 bin fidanı dikmiş olacağız." dedi. 

 Denizli'de Öğrenciler Fidan Dikti Denizli'de Öğrenciler Fidan Dikti Denizli'de Öğrenciler Fidan Dikti Denizli'de Öğrenciler Fidan Dikti