düzenlerken, konuklarınızı seçkin bir şekilde ağırlayarak, memnuniyetlerini hedefliyorsanız, davetinizi teknede ve hoş bir tur eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz. Söz konusu davetler, önemli kararları alma aşamasında, konuklarınıza huzurlu bir ortam oluşturacaktır. Gündüz veya gece, İstanbul’un eşsiz güzellikleri arasında yapacağınız bu toplantılar, memnuniyetinizi en üst düzeyde yaşamanızı hedef alır.

Son teknoloji imkanlarıyla, led ışıklarla süslenen teknede oluşacak ambiyans sayesinde, kalitenin ve zarafetin merkezini yaşayacaksınız. İstanbul’un dillere destan anıtları, yapıları, tarihi yalıları, cami ve köprüleri; özel organizasyonlarınızda sizlere eşlik etmek için bekliyor.

Bayi Toplantısı Yemeği

Bayi toplantısı organizasyonunu teknede gerçekleştirmek istiyorsanız, öncelikle davetli sayınızı belirtmeniz gerekmektedir. Böylelikle sizin için en uygun boyuttaki tekne kararlaştırılarak, sorun yaşanması ortadan kaldırılır.

Teknelerin uzunluk ve genişlik bakımından ferahlığı, davetiniz sırasında konuklarınıza kendilerini özel hissettirip, keyifli bir gün geçirebilmelerine de olanak tanır. Tecrübeli ekibimizin eksiksiz hizmetleri, organizasyonunuz boyunca, sizlere ve tüm katılımcılarınıza her konuda yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır.

Beyaz Martı Davet Gemisi organizasyonlarında bayi toplantısı düzenlemek isterseniz, sitemizin kısmından ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz.