Buldan İlçesi'nde, boğazı kesilmiş olarak, yaralı bulunan Necati Ervar'ın (40), bir yıldır yasak aşk yaşadığı kiracısı Neriman Seçkin'i (36) kendisinden ayrılmak isteyince tara (bir çeşit bıçak) ile boğazını kesip, öldürdüğü, ardından da aynı şekilde intihar girişinde bulunduğu ortaya çıktı.

Buldan'ın Gölbaşı Mahallesi'nde, dün (Perşembe) saat 14.00 sıralarında tarlasından dönen dönen Ayten Ervar, orman yolundaki üzüm bağı yakınında kayınbiraderi Necati Ervar'ı kanlar içinde yerde görüp yardımına koştu. Yanına gittiği kayınbiraderinin boğazının kesilmiş olduğunu farkeden Ayten Ervar, yardım çağırmak için sağa sola koştururken az ilerde bu defa kayınbiraderinin kiracısı evli, iki çocuk annei Neriman Seçkin'in cesediyle karşılaştı. Genç kadının da boğazının kesilerek öldürüldüğünü gören Ayten Ervar, durumu jandarmaya bildirdi. Durumu ağır olan evli bir çocuk babası Necati Ervar, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Evine 300 metre mesafedeki bağda koyunlarını otlattığı öğrenilen Seçkin'in cesedi ise jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için aynı hastanenin morguna gönderildi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, boğuşma ve kan izlerine rastladı. Olay yerinde bir de kanlı tara bulundu.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, aileye yakın kişilerin ifadesini aldı. İfadelerden, Necati Ervar ile kiracısı Neriman Seçkin'in bir yıldır yasak aşk yaşadıkları belirlendi. Bunun üzerine, jandarma Ervar'ın tedavi gördüğü hastanede ifadesine başvurdu. Suçunu kabul eden Ervar, yedi yıldır kiracısı olan Seçkin ile ilişkisini kabul edip, kaçma teklifinde bulundum. Kabul etmedi. Ayrılmak istedi. Tartışma çıktı. Bir süre sonra boğuşmaya başladık. Sonrasında cinnet getirip onu öldürdükten sonra, kendi canıma da kıymak istedim' dediği öğrenildi. Ervar'ın tedavisinin tamamlanmasının ardından adliye sevk edileceği bildirildi.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan Seçkin'in cenazesi bugün ikindi vakti Gölbaşı Camisi'nde kılınan namazın ardından Buldan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede, Seçkin'in yasak aşk yaşadığı evsahipleri Ervar tarafından öldürüldüğünden haberi olmayan eşi Ergün Seçkin, cenazede güçlükle ayakta durabildi. Buldan Belediyesi'nde çalışan Seçkin, iki çocuğunun annesi, 18 yıllık eşinin ardından gözyaşı döktü.