Birbirinden ünlü rock grupları ve sanatçılarının sahne aldığı Salda Fest Marmaris Gençlik Festivali, rock tutkunu binlerce genci Marmaris Çamlı Köyü’nde bir araya getirdi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen hayranlarıyla festivalde buluşan birbirinden ünlü sanatçıların sahne şovları ve perf1ormansları görülmeye değerdi.

Denizlili bir grup girişimci gencin kurduğu Thef Organizasyon tarafından düzenlenen Salda Fest Marmaris Gençlik Festivali, Türkiye’nin dört bir yanından binlerce genci Marmaris Çamlı Köyde bir araya geldi.

Selda Bağcan’dan Teoman’a Birbirinden ünlü 17 sanatçı ve grubun sahne aldığı ve 3 gün süren festivalin katılımcıları kelimenin tam manasıyla müziğe doydu. 

Festivalde Boom Pam ile sahne alan Selda Bağcan’ın yanı sıra, Can Bonomo, Pera, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sattas, Cheesbrothers, Hayko Cepkin, Manuş Baba,  Adamlar, Sena Şener, Vera, Hey Dougles, Teoman, Manga, Yeni Türkü, Son Feci Bisiklet ve MayDay gibi önemli sanatçılar, gruplar ve DJ’ler performans sergiledi.

Müzikseverler ünlü sanatçıların sevilen şarkılarına eşlik ederken, Hayko Cepkin, Teoman, Manga ve Can Bonomo’nun sahne şovları ve performansları büyük beğeni topladı.