TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, hoş geldiniz konuşmasında “Sadece iş ve işlemleri takip eden bir kurum olma mahiyetinden sıyrılıp, 7 gün 24 saat sosyal sorumluluk bilinciyle çalışan bir oda haline geldik” diyen DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile ekibinden övgüyle bahsetti. Başkan Erdoğan ve ekibi için “Odamız ve Başkanımız, Denizli iş dünyasının hizmetinde… Ben buna ta Ankara’dan bizzat şahidim. Uğur kardeşim, ‘Denizli’ye hizmet edelim’ diye işinden, gücünden, her şeyinden fedakârlık ediyor. Pandemi döneminde müthiş çalıştı. Sizlerin dertlerini bana aktardı. Ben de O’ndan aldıklarımı bakanlarımıza ilettim. Ve neredeyse sorunlarımızın tamamı, yaklaşık yüzde 99’u çözüldü. ‘Pandemi dönemini ekonomik olarak rahat geçirdik’ dersek, o da Uğur gibi çalışkan başkanlarımızın gayretleri sayesinde oldu. Alkışı fazlasıyla hak etti” dedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Denizli Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu’nu, odanın Bayramyeri’ndeki hizmet binasının girişinde, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile büyük bir kalabalık, ellerinde çiçeklerle karşıladı.

DTO’NUN KONUKLARI ARASINDA TBMM ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANLARINDAN ÇİÇEK DE YER ALDI

Önceki Dönem TBMM Başkanlarından ve TOBB Uyum Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Çiçek’in de eşlik ettiği Hisarcıklıoğlu, DTO Meclis Salonu’nda oda üyesi iş insanlarıyla bir araya geldi.

BAŞKAN ERDOĞAN: 7 GÜN 24 SAAT SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÇALIŞAN BİR ODAYIZ

Kısa bir hoş geldiniz konuşmasıyla üyelerine ve konuklarına seslenen DTO Başkanı Erdoğan, alkışlar arasında salona giren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na faaliyetlerindeki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Erdoğan, “Saygıdeğer başkanım, şehrimizin ticaret ve ekonomisine can ve yön veren sektörlerimizin değerli temsilcileri, çok değerli üyelerimiz, Denizli’mize ve odamıza hoş geldiniz; şeref verdiniz. Çok değerli Başkanım, sizden aldığımız feyzle, yılın 365 günü gece gündüz demeden çalışmayı, üretmeyi, ülkemize ve insanımıza kazandırmayı düstur edindik. Önceliğimiz her zaman insanımız, üyelerimiz ve sektörlerimiz oldu. Onların mesleki ve kişisel gelişimlerini hızlandırmak için tüm imkanımızı seferber ettik. 130’un üzerinde farklı konuda kişisel ve mesleki eğitim düzenledik… Girişimcilik eğitimi, uzman kaynakçılık kursu, ısı, su, nem ve ses yalıtımı kursu, TOBB MEYBEM ile ikinci el oto alım satım ve kiralama ile gayrimenkul danışmanlığı mesleki yeterlilik belgelendirmeleri, e-ticaret eğitimleri, moda ve tasarım kursları, ihracata yönelik dijital pazarlama eğitimi ile iş İngilizcesi ve Almancası kursları düzenledik; binlerce insanımızı iş ve meslek sahibi yaptık. Sadece iş ve işlemleri takip eden bir kurum olma mahiyetinden sıyrılıp, 7 gün 24 saat sosyal sorumluluk bilinciyle çalışan bir oda haline geldik. Günlük mesaimiz bitse de bu kurslarımız devam ediyor. İnsanımızı işinden gücünden alıkoymadan, herkesin haftanın her günü bu kurslarımıza katılabileceği şekilde çeşitli eğitim programları düzenliyoruz. TOBB’a bağlı A sınıfı mükemmel seviye akredite oda statüsünde olmamızın hakkını vermeye çalışıyoruz. Üyelerimizi, KOSGEB desteği de sağlayarak yurt içinde ve yurt dışında dünyanın en büyük uluslararası ve bölgesel fuarlarına götürüyoruz. Pandemi dönemi de dahil her koşulda üyelerimizin yanındaydık. İş yerlerine giderek tek tek dinledik; not aldık. Sıkıntılarını, taleplerini sizlere aktardık ve çözüm aradık. Hiçbirini yalnız bırakmadık. Sadece pandemi döneminde, üyelerimizden bize ulaştırılan 185 konuyu, size ve birliğimize ilettik ve çözümü için yardımınızı istedik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız olarak, bunları bizzat takip ettiniz. Her fırsatta ve her yerde dile getirdiniz; sonuçlandırıp bizlere döndünüz. Teşekkür ederiz. Biz, camia olarak büyük bir aileyiz… Ve inanıyorum ki bunun hakkını fazlasıyla veriyoruz. Bugüne kadar bu duygularla ve el birliğiyle, her sorunun üstesinden geldik; bundan sonra da geliriz. Yeter ki birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN ÖVGÜYLE SÖZ ETTİ

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, Denizli’den, Denizli Ticaret Odası ile Başkanı Uğur Erdoğan’dan övgüyle söz ederek, “Denizli; sanayinin, ticaretin ve turizmin merkezi konumunda; bundan dolayı, Denizli’ye bu değeri kazandırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Odamız ve Başkanımız, Denizli iş dünyamızın hizmetinde… Ben buna ta Ankara’dan bizzat şahidim. Uğur kardeşim, ‘Denizli’ye hizmet edelim’ diye işinden, gücünden, her şeyinden fedakârlık ediyor. Pandemi döneminde müthiş çalıştı. Sizlerin dertlerini bana aktardı. Ben de O’ndan aldıklarımı bakanlarımıza ilettim. Ve neredeyse sorunlarımızın tamamı, yaklaşık yüzde 99’u çözüldü. ‘Pandemi dönemini ekonomik olarak rahat geçirdik’ dersek, o da Uğur gibi çalışkan başkanlarımızın gayretleri sayesinde oldu. Alkışı fazlasıyla hak etti” diye konuştu.

HİSARCIKLIOĞLU: DTO’DAKİ HİZMETİN KALİTESİ, EN AZ AVRUPA’DAKİ ODALARINKİ KADAR!

Otellerdeki yıldızlama sistemi gibi TOBB’a bağlı odaların da üyelere vermiş oldukları hizmetin kalitesini ölçen uluslararası akreditasyon kurumlarının olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Denizli Ticaret Odamız, uluslararası akreditasyon kurumları tarafından 5 yıldıza layık görüldü. Bu, Denizli Ticaret Odamızın vermiş olduğu hizmetin standardını da gösteriyor. Paris, Berlin hatta Londra odalarının üyelerine hangi standartta hizmet veriliyorsa Denizli Ticaret Odamız da üyelerine minimum o standartta hizmet veriyor. Bundan dolayı, başta Yönetim Kurulu Başkanımız Uğur Erdoğan’a, yönetim kuruluna, meclis başkanımız ile meclis üyelerimize, bu işin mutfağında yemeği pişirmesini sağlayan tecrübeli genel sekreterimiz ile ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR TARAFINDAN GELEN ODA BAŞKANLARI, DTO’DA BULUŞTU

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Önceki Dönem TBMM Başkanlarından Cemil Çiçek ile Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen’in yanı sıra TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ile Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile GTİ Başkan Vekili Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, GTİ Yönetim Kurulu üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, Amasya Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerinden Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Danışmanı ve Önceki Dönem Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Şadan Eren ve TOBB’un üyeler ve hizmetleriyle ilgili müdürleri eşlik etti. 
Toplantıya katılanlar arasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Ali Değirmenci, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Hasan Kayhan, Babadağ Ticaret Odası Başkanı Fatih Karakurt, Buldan Ticaret Odası Başkanı Halil Baştürkmen, Sarayköy Ticaret Odası Başkanı Orhan Dikici, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, Denizli Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ile TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri de yer aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN, GTİ BAŞKANI PARMAKSIZ İLE YÖNETİMİNİ DE AĞIRLADI

Öte yandan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu üyesi olduğu TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile yönetimini de ağırladı. Olağan GTİ yönetim kurulu toplantısı, Denizli Ticaret Odası’nda DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Başkan Erdoğan, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen GTİ Yönetim Kurulu Üyesi oda başkanlarına, Denizli ve Denizli Ticaret Odası’nı anlattı; DTO hizmet binasını gezdirip faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Denizli İş Dünyası İle BuluştuTOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Denizli İş Dünyası İle BuluştuTOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Denizli İş Dünyası İle BuluştuTOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Denizli İş Dünyası İle BuluştuTOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Denizli İş Dünyası İle Buluştu

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Denizli İş Dünyası İle Buluştu