Günümüzde birçok nedene dayalı olarak tercüme bürosu ve İngilizce tercüme talebi ortaya çıkmaktadır. Bunun arkasında ülkeler arası sınırların ortadan kalkarak teknolojinin ve bilimin gelişmesi gibi birçok sebep yatmaktadır.

Okeanos Tercüme, müşterilerinin artan tercüme ve İngilizce tercüme talepleri doğrultusunda tercüme sektöründe gelişim gösteren bir tercüme bürosu olarak faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri talep, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini sürekli olarak geliştirmiş ve yenilemiştir. Böylelikle tercüme ve İngilizce tercüme taleplerinde profesyonel hizmet sunar.

Tercüme Bürosu Taleplerinizde Uygun Fiyatlara Kaliteli Hizmet

Okeanos Tercüme, tercüme bürosu hizmet süreçlerinin müşteriler için ne denli büyük öneme sahip olduğunun bilincindedir. Bu noktada müşterilerin aradığı tercüme bürosu olma yolunda ilerlemektedir. Tercüme ve İngilizce tercüme taleplerinizde sağladığı uygun fiyatlarla sizleri kaliteli hizmet ile buluşturmaktadır. Karakter sayısı üzerinden belirlediği fiyatlarıyla metnin uzmanlık alanı içeriği gibi noktalar hesaba katılmadan müşterilere uygun ve indirimli fiyatla sunulur.

Her Terminolojide İngilizce Tercüme Hizmeti

Okeanos Tercüme, müşterinin talep ettiği alan veya terminoloji fark etmeksizin her alanda ve terminolojide profesyonel İngilizce tercüme hizmeti sağlamaktadır.

İngilizcenin birçok alanın ortak dili olduğu aşikardır. Buna dayalı olarak birçok alanda İngilizce tercüme talebi ortaya çıkmaktadır. Teknik, hukuki, tıbbi, akademik vb. alanlar İngilizce tercüme taleplerinde zirveyi çekmektedir. Bu alanlarda kullanım kılavuzu, AT uygunluk beyanı, sözleşme, vekaletname, tıbbi rapor, tez, makale vb. birçok metin tercüme edilmektedir. Tercüme işlemi gerçekleştirilen her metnin kontrolör ve editör ekiplerimizce mutlaka ikinci kez kontrolü sağlanmaktadır.

Alanında uzman İngilizce tercümanlarımız aracılığıyla terminolojik olarak doğru, tutarlı ve kaliteli İngilizce tercüme hizmeti sunulmaktadır. İngilizcenin yanı sıra Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça vb. diller için de birçok alanda tercüme ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Uzman tercüman kadrosuyla Okeanos Tercüme, her dilden tercüme talebini karşılayan bir tercüme bürosudur.

Tercüme Bürosu Arayışınızda ve İngilizce Tercüme Taleplerinizde Tek Adres

Okeanos Tercüme, müşterilerinin tercüme ve İngilizce tercüme taleplerinde sunmuş olduğu kurumsaş çözümler sayesinde en çok tercih edilen tercüme büroları arasında bulunmaktadır. Müşterileri için tek adres olabilmek adına sürekli kendini güncellemekte, çalışmalarını geliştirmekte ve ilerletmektedir. EN15038 Tercüme Hizmet Kalite Standartları çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalarıyla müşteri memnuniyet düzeyini yukarılarda tutmayı hedeflemektedir.

Tercüme bürosu ve İngilizce tercüme taleplerinizde aradığınız tercüme bürosu Okeanos ise [email protected] mail adresimiz ile bize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda 0553 910 31 32 numaralı mobil/whatsapp/telegram hattımız veya 0212 221 45 21 numaralı sabit hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.