Gelişen teknoloji sayesinde, can ve mal güvenlik risklerini ortadan kaldırmak için kullanılan sistemlerde büyük gelişmeler yaşandı. Yangın algılama ve uyarı sistemleri kurulumlarını yaptıracak olanlar, firma ve sistem seçiminde nelere dikkat etmeleri gerektiğini öğrenmeye çalışıyor. Evenos yangın güvenlik sistemleri firması, sektörde verdiği profesyonel hizmetlerle, tüm bina sistemlerine en iyi sistemleri kuruyor. Yapılan bilgilendirmeler sayesinde müşterilerin doğru sistemi seçmeleri sağlanıyor.

Yangın Söndürme Sistemleri

Yangın söndürme sistemi seçimlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli husus güvenilir firma bulmaktır. Doğru sistemleri kullanabilmek için uzman desteğine ihtiyaç vardır. Köpüklü söndürme sistemleri birçok iş yerinde kullanılan ve yangınları oluşmadan önleyen sistemdir. Profesyonel destek aldığınızda, güvenilir firma ile çalışmanın avantajından faydalanacak ve bina için en iyi yangın söndürme sisteminin kurulumunu sağlayabileceksiniz.

Nelere Dikkat Edilmeli?

Yangın söndürme sistemi seçimlerinde firmanın ne kadar güvenilir olmasının yanı sıra kurulacak sistemde nelerin kullanılacağının da bilinmesi önemlidir. Yangın söndürme sistemi tasarımı ve kullanılacak ekipmanlara dikkat edilmelidir.

  • Hangi sistemin kullanılacağı,

  • Kullanılacak tüp sayısı,

  • Yangın söndürme ajan sayısı,

  • Tam koruma ölçümleri,

  • Kör nokta algılama sistemleri,

  • Montaj işlemleri,

Bu aşamaların tamamına dikkat ettiğinizde bina için en iyi yangın söndürme sistemi kurulumunu yaptırabilirsiniz.

Yangın Söndürme Sistemleri

Evenos yangın güvenlik sistemleri firması, tüm müşterilerine profesyonel hizmet veriyor ve sistem seçimi konusunda destek oluyor. Davlumbaz söndürme sistemi büyük mutfak hizmeti verilen yerlerde en çok kullanılan sistemlerden birisidir. Yangınlar genelde mutfak bölümünde oluşmaya başladığı için küçük tutuşmalarda yangın söndürme sistemi devreye girerek büyümeden söndürülüyor.

Bina içerisindeki bölümlerin kullanım amaçlarına göre yangın söndürme sistemi seçimlerini yapabilirsiniz. Doğru seçim yaptığınızda can ve mal kaybı riski en aza indirilecektir.

Yangın Söndürme Sistemi Seçimleri

Binalarda yangınların önlenebilmesi için belirlenen standartlara göre en iyi sistem seçimi yapılmalıdır. Yangın söndürme sistemi seçimlerinde, hangi sistemin kullanılacağı, alanda bulunan eşya ve insan sayısına göre belirleniyor. Sulu söndürme sisteminin kullanılamayacağı alanlar için karbondioksitli yangın söndürme sistemleri kullanılıyor.

Firma, sistemin kurulacağı yerin keşfini yaptıktan sonra kullanılabilecek sistemleri belirliyor. CO2 söndürme sistemleri olarak sunduğu seçeneklerle üretim merkezleri ya da hassas ürün bulunan alanların yangına karşı korunmasını sağlıyor.

Güvenilir Yangın Söndürme Firması Avantajları

Yangın hem can hem de mal güvenliği riski açısından yüksek derecede önlem alınması gereken durumdur. Yangın söndürme sistemleri için güvenilir firma ile çalışmak her zaman daha avantajlıdır. Profesyonel çözümleri ve kesintisiz destek hizmetleri ile en iyi önlemlerin alınmasını sağlıyor. Bunun için seçim yaparken, güvenilir ve deneyimli firma seçimi yapmak çok önemlidir.

Yangın Söndürme Firması Seçimi

Yangın söndürme hizmetleri sunan firma olarak müşterilerin neden tercih etmeleri gerektiğini gösteriyor. Yangın söndürme firma seçimlerinde şunlara dikkat edilmelidir.

  • Sertifikalı ürün kullanmasına,

  • Projelerin standartlara uygun olmasına,

  • Altyapı sisteminin güçlü olmasına,

  • Kurulum öncesi ve sonrası destek ve bakım hizmetlerinin verilmesine,

Belirlenen standartlara göre en iyi sistemleri kurarak, yangına karşı profesyonel çözümler geliştiriyor.

Referansların İncelenmesi

Yangın söndürme sistemi seçimlerinde hem sistem hem de firma seçimi için dikkatli olmak gerekiyor. Güvenilir firma, en iyi sistemi kuracaktır. Bunun için firmanın yapmış olduğu sistem kurulmaları ve tüm referansları hakkında bilgi alınmalıdır. Referans olarak gösterilen yerlerdeki yangın söndürme sistemleri yerinde görülebilir.

Hangi Söndürme Sisteminin Kullanılacağına Karar Verme

Yangın söndürme sistemlerinden hangisinin bina için uygun olduğuna karar vermek için profesyonel destek alınmalıdır. Binaların kullanım amacına ve içerisinde bulunan eşyalara göre farklı sistemler kullanılıyor. Destek hizmetlerinden faydalanarak en uygun sistemi belirleyebilirsiniz.