Bilgisayar ile insanlar arasında köprü vazifesi gören Windows işletim sistemi 1985 yılından bu yana hayatımızın vazgeçilmezleri arasındadır. Microsoft firmasının ürünü olan bu yazılım bilgisayar sistemi ile kullanıcıların iletişim kurmasına yardımcı oluyor. Belirli periyotlar ile geliştirilerek üretilen yeni versiyonları ile etkileşimi arttırıyor. 

Windows 10 Pro satın al prensibi ile yola çıkan Microsoft, 2015’te Windows 10 versiyonunu piyasaya sürdü. Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olan Windows’un piyasadaki son versiyonudur. Kullanıcılar tarafından sevilen bir uygulamadır. Hem sesli hem yazılı hem de görsel unsurları, etkileşimli içeriği ve birbirinden farklı özellikleri ile kullanım zevkini yaşayın.

Windows 10’da Hayatı Kolaylaştıran Özellikler

Windows 10 içerisinde türlerini barındıran bir işletim sistemidir. Windows 10 satın al sesleri ile üretile işletim sistemi, bir sonraki sürüm bir önceki sürümün eksikliklerini gidererek ilerler. Windows 10 Home, Windows 10 Home Single Language, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Educatioan, Windows 10 Mobile ve Windows 10 Pro; 10 serisinin sürümleridir.

Windows 10 Pro en kalitelisi ve en güncelidir. WİndBaşlat menüsündeki yepyeni tasarım ile sistem üzerindeki akışı takip edebilirsiniz. Cortana özelliği sayesinde kullanıcıların verdiği sesli komutları anlar ve komutu yerine getirir. Universal Uygulamalar ile senkronize olarak her platformda kullandığınız programları  Windows üzerinde kullanabilirsiniz. Böylece daha önce kullandığını özel bilgileri hızlıca aktarabilirsiniz.

Windows’un Tarihsel Gelişimi

Windows serisi, dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan Microsoft’un ürünü bir işletim sistemidir. Profesyonel tasarımı, etkileşimli ara yüzü ve görsel ileti araçları ile kullanıcılarına mükemmel deneyimler yaşatıyor. Bill Gates’in kurucusu olduğu Microsoft’un yazılımı Windows, NT çekirdeği üzerine geliştirilmiştir. 1985 yılında Windows 1.0 ile piyasaya sürüldü.

Zaman içerisinde Windows 95-XP-Vista-7-8 ve Windows 10 sürümleri ile gelişimine devam etti. Yakın zamanda Windows 11 tanıtımı yapıldı ancak henüz piyasaya sürülmedi. Piyasadaki en güncel sürümü Windows 10’dur. Windows 10 ile çığır açan firma önceki sürümlerde mevcut olan birçok sorunu da bitirmiş. Windows 10 lisans satın al sayesinde sadece lisans anahtarı alarak etkinleştirme yapabilirsiniz.