Güneş Enerjisi ile her türlü ihtiyacınıza cevap veriyor. Konteyner çelik konstrüksiyon altyapısını kullanarak konforlu, estetik, akıllı tasarlanan mobil evler her türlü ihtiyacınızı karşılayacak şekilde tasarlandı.

Konteyner Tipi Güneş Enerjili Mobil Evler, Ev ve konut ihtiyaçları haricinde de çok farklı ihtiyaçlar ve işletmeler içinde kullanılabilmektedir. Cafe, restoranlar, fastfood satış kioskları, ofis personel binaları, showroom, satış ofisleri, turizme dönük konaklama üniteleri şeklinde de kullanılmaktadır. Konteyner ürünlerin tamamı ihtiyaç ve beklentilerinize göre tasarlanarak hizmetinize sunuluyor. Tüm opsiyonel seçenekleri bu web sayfasından kendiniz oluşturabilme imkânına sahipsiniz.

Dünyada moda halini alan ‘tiny house’ adıyla bilinen ‘küçük mobil ev’ konsepti, Türkiye’de de artış sağlamaya başladı. Basında son çıkan haberlere göre bu tür evlere ve prefabrik yapılara olan talep yüzde 40 arttığı belirtiliyor.

tiny house

Mobil Evlerde artışların sebeplerine bakıldığında, farkı, prefabrik evler gibi ruhsata ihtiyaç duyulmaması ve araçla istenilen her yere taşınabilmesidir. Son zamanlarda tüm dünyada baş gösteren afetler, korana virüs, yangınlar, seller ve depremler dolayısıyla Mobil Evlere talep artmıştır. Talebin artmasında diğer hususlar ise, yalnız kalma ihtiyacı, doğayla iç-içe yaşama isteği de vardır. Diğer bir hususta ev yapmaya uygun bir arsası bulunan herkes yeni nesil sistemlerle A sınıfı enerji verimliliğine sahip bir evi kısa sürede inşa edebilmektedir.

evler dışında birçok iş alanında daha talepleri karşılamaktadır.

Termodizayn Mobil Konteynerler Nedir?

  • Konteyner Tip Mobil Şoklama Üniteleri
  • Konteyner Tip Soğuk Depolar
  • Seyyar Kasap ve Balıkçı Dükkanları
  • Mobil Hastane
  • Mobil Mezbaha
  • Mobil Morg Kabinleri
  • Mobil Su Sebili

Termodizayn Mobil Dükkânlar

Termodizayn Mobil Dükkânlar

Mobil Dükkânlar dört mevsimde çalışabilmekte ve kullanıma hazır halde ihtiyaca göre farklı modellerde üretiliyor. Balıkçılar, Tavuk satıcıları, Kasaplar, Sebze ve meyve satıcıları, dondurmacılar, Şarküteriler, seyyar marketler ve Mini bakkallar için tam teçhizatlı seyyar dükkânlar istenildiği gibi tasarlanarak anahtar teslim alıcısına sunuluyor.

Termodizayn tarafından Mobil Dükkanlar istediğiniz yere taşıyabilir veya kiraya verilebilir.

Termodizayn fabrikalarında üretilen Mobil dükkânlar için Elektrik ve su bağlantısı yeterlidir. Montaj gerektirmeden kullanmaya başlanabilmektedir. Taşıması ve nakliyesi kolaydır. Uluslararası konteynerlerin içine sığacak ölçülerde tasarlanmıştır. İçerisindeki tüm aksesuarlar maksimum kaliteli ekipmanlar ile donatılmış olup kullanıcı için her şey düşünülmüştür. Terazisinden, bıçak setine, soğuk deposundan, raflarına kadar tüm aksesuarları içermektedir.

Termodizayn mobil dükkanları hijyen standartlarına da uygun olup müşterileriniz için vazgeçilmez ve keyifli bir alışveriş imkanı sunmaktadır.

Daha geniş bilgi edinmek için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.