Dünya telefon pazarında önemli bir yeri bulunan Xiaomi tarafından üretilen Mi A2 Lite model telefon, teknolojik gelişmeler ile çok kullanışlı bir telefondur. 5.84 inç boyutundaki ekran ile oldukça iyi deneyimler yaşanır. Full HD plus ekran çözünürlüğü sayesinde oldukça kaliteli ve iyi videolar, fotoğraflar görüntülenebilir. Modern bir şekilde oluşturulmuş olan şık tasarımı ile çok estetik bir kullanım imkanı sunar. Ekranın geniş bir şekilde tasarlanmış olması ve çözünürlük kalitesinin yüksek olması ile çok iyi film ve video izlemesi yapılmaktadır. Ekran özellikleri ile kullanım kolaylığı da sağlanmaktadır. IPS ekran teknolojisi ile kaliteli görüntüleme işlemleri yapılabilmektedir. IPS ekran özelliği ile aynı zamanda telefona bakış açısına bağlı olarak görüntü bozulmaları yaşanmamaktadır.

Mi A2 Lite İle Uzun Süreli Kusursuz Kullanım

Xiaomi markasının kalitesi ile üretilmiş olan A2 Lite model telefon 4000 mAh batarya kapasitesi ile çok uzun bir süre kullanılabilmektedir. Yüksek batarya kapasitesi sayesinde her zaman kullanım imkanı sunulur. Konuşma, video oynatma, müzik dinleme ve benzeri işlemleri yapmak için batarya kapasitesi çok uzun bir zaman için kullanım imkanı sunar. Müzikler için 34, videolar için ise 8.5 saat kullanım yapılabilmektedir. 4G kullanım özelliği ile yapılan konuşmalar için ise 19 saat kullanım sağlanmaktadır. modelinin sahip olduğu yüksek batarya kapasitesi, hızlı şarj edilebilme özelliği ile çabuk bir şekilde yenilenir.

Mi A2 Lite Çift Arka Kamerası Sayesinde Kaliteli Fotoğraflar

12MP ve 5MP olmak üzere telefon arkasında buluna kameralar ile çok kaliteli fotoğraflar çekilir. Arka planı bulanıklaştırma ile kenar keskinleştirme yapılır. Sekiz çekirdekli işlemi ile birçok işlem hızlı ve akıcı bir şekilde yapılmaktadır. Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 işlemci, oyun oynama işlemi için de çok iyi deneyimler sunar. Mi A2 Lite, 3 ve 4 GB ram seçenekleri ile kullanılabilir. Çeşitli renkler ile üretilmiş olan A2 Lite, 64 ve 32 GB depolama alanı ile müzik, video, fotoğraf ve benzeri her türlü dosyanın saklanması için oldukça yeterli bir hafızası bulunur. Xiaomi'nin A2 Lite modeli, teknolojinin gelişmeleri eşliğinde tasarlanmıştır. Detaylı ürün bilgisi için adresini ziyaret edebilirsiniz.