Takı kullanımı, hem erkekler tarafından, hem de kadınlar tarafından son yıllarda vazgeçilmez bir detay oluyor. Takılar, kişinin tarzını yansıtabilmesi için en kolay ve etkileyici araç denilebilir. Bu alanda klasik çizgilerin dışına çıkılarak, yepyeni koleksiyonlar satışa sunuluyor. Koleksiyon takılara ulaşmak herkes için pek de kolay olmuyor. Ancak mortaki.com internet sitesi, koleksiyon takılara ulaşmayı kolaylaştıran bir hizmet sunuyor. Birbirinden özel tasarım koleksiyonları bu adreste her bütçeye hitap eden fiyatlarla satışa sunuluyor.

Harem Koleksiyonu İle Geçmişten Bugüne Bir Yolculuk

Son yıllarda ekranlara gelen Osmanlı konulu televizyon dizilerinin en dikkat çeken detaylarından bir tanesi de takılar oldu. Dönemin takıları bu televizyon dizilerinde bütün ihtişamı ile gözler önüne serildi. Özellikle kadınların yoğun ilgisi ve beğenisi, takı sektörünün de Osmanlı dönemine olan ilgisini arttırdı. Osmanlı döneminden esinlenerek tasarlanan takılar hanımların favorisi oldu. Bundan yola çıkılarak Harem koleksiyonu tasarlandı. Osmanlı motiflerini ve tarzını en iyi şekilde yansıtan bu koleksiyondaki tüm takılar göz kamaştırıyor. Bu takılar modern bir giyim tarzıyla kombin edilebileceği gibi, klasik ve özel gün giyim seçimlerinde de kusursuz bir şekilde tamamlayıcı olabilir. Harem koleksiyonundaki takıların her bütçeye uygun olduğu söylenebilir. Tasarımlarda kullanılan taşlar ve ana materyal kişinin isteğine göre değiştirilebiliyor.

Hem Çocuklar Hem Yetişkinler İçin Tasarım Koleksiyonlar

Takı, 7’den 70’e her yaştan insan için mükemmel bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Hediye olarak takı almayı seçen kişiler için hediyesini biraz daha özel kılmak adına tasarım takılar tercih sebebi olabilir. Bu özel tasarım takı koleksiyonları uygun fiyatla Mortakı internet sitesinde bulunabilir. Sitede anne ve babalar için hediye olarak alınabilecek, onlara özel anlamlı tasarımlar bulunuyor. Sevgililer için Kalbim Sende koleksiyonu en özel seçenekleri sunuyor. Yine evlenecek çiftler için de özel bir düğün koleksiyonu müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yeni doğum yapmış annelerin bebeklerine özel çok sevimli tasarım takılar da seçenekler arasında var. Yine çocukların renkli dünyalarına hitap eden sevimli takılar da minikler için en güzel hediye olmaya aday. Zarif detaylarla çarpıcı hale getirilmiş takıları tercih edenler için Zamansız Takılar koleksiyonu incelenmesi gereken bir seri olarak dikkat çekiyor. Doğanın ve hayvanların tutkunu olanlar da koleksiyonlar hazırlanırken unutulmamış. Vahşi Doğa serisinde birbirinden dikkat çekici figürler, kaliteli takılar ile buluşmuş. Tüm koleksiyonlar birer tasarım harikası denilebilir. Ancak sitenin ziyaretçileri, bu eşsiz tasarımlar ile sınırlı bırakılmamış. Tasarım koleksiyonlarına ait takıların tamamı üzerinde kişiye özel değişiklikler yapmak da mümkün kılınmış. Tasarım takıların materyalleri kişiye özel belirlenebiliyor. Altın, rose altın, gümüş ve rodyum kaplama gümüş seçenekleri arasında istenilen ayarda materyal seçimi yapılabiliyor. Yine taş detaylı takılarda, tasarım sırasında kullanılmış olan taşa bağımlı kalınmıyor. Değerli ve doğal taşlar arasından istenilen taş seçilerek, tercih edilen takıya eklenebiliyor.

Kol Düğmelerinde En Özel Tasarımlar

Sıradışı seçeneklerin adresinde, erkeklerin gözdesi kol düğmeleri de farklı tasarımlar ile yer alıyor. Kişinin isim ve soyadını temsil eden çeşitli karakterlerde harflerle süslenmiş kol düğmeleri en göze çarpanlar arasında. Yine çiftlerin düğünlerde damatlık üzerinde bir detay olarak tercihleri, isimlerinin baş harflerini taşıyan kol düğmeleri oluyor. Günlük kullanım veya özel günler için yine kişinin zevklerine ve ilgi alanlarına göre tasarım kol düğmeleri mevcut. İlginç figürlerle hareketlendirilen sıradışı kol düğmeleri de güzel bir hediye olarak seçilebilir. Kol düğmelerinde istenilen taş detayları ve materyal tercihleri yine müşterinin isteğine göre belirleniyor.