Teknolojinin gelişmesi, tüm işlerin dijitale dönüşmesine yol açmıştır. Kişisel ve kurumsal olarak hazırlanan web siteleri üzerinden, yönetim ve pazarlama işleri kolaylıkla yapılabilmektedir. 618Media firması, kullanmakta olduğunuz web siteleriniz için SEO analizi yaparak, bulunduğunuz sektörde sizi dijital platformların en üstüne taşımaya çalışıyorlar. Web sitenizin etkinliğini artığında ve doğru yöntemler kullanıldığında dijital pazarlama ağındaki yeriniz genişlemekte, pazardaki payınız büyümeye başlamaktadır. Firmanın hizmetlerinden faydalanarak, hem şirketinizi hem de web sitenizi geliştirebilirsiniz. 618media.com sitesini ziyaret etmeniz ve firma ile iletişime geçmeniz hizmetlerinden faydalanabilmeniz için yeterlidir.

Hizmet Türleri

Firma web sitesi üzerinden vermiş olduğu tüm hizmetler hakkında detaylı bilgilendirme yapmaktadır. Hizmetler bölümünden verilen hizmet türlerini inceleyebilir, ihtiyacınız olan hizmeti talep edebilirsiniz. Sitenin, hizmetler bölümünde yer alan ve tüm müşterilerine sundukları hizmet türleri arasında şu başlıklar yer alıyor.

  • SEO
  • Google reklamları
  • Youtube reklamları
  • Twitter reklamları
  • Linkedin reklamları
  • Facebook reklamları
  • App Store Optimizasyonu
  • Instagram reklamları
  • Web tasarımı
  • E-ticaret çözümleri
  • Sosyal Medya Danışmanlığı

Bu hizmet başlıklarından seçim yaparak, firmadan her türlü teknik desteği talep edebiliyorsunuz. Site üzerinden hizmet başvurusunda bulunabiliyor ve en iyi hizmeti alabiliyorsunuz.

SEO Hizmetleri

SEO, arama motorları optimizasyonu işlemleridir ve günümüzde, önemi giderek artmaya başlamıştır. Tüm firmalar, reklamlarını, her türlü faaliyet duyurularını, pazarlamalarını dijital platform üzerinden yani web siteleri üzerinden yapmaya başlamıştır. Bunu başarabilmeleri için web sitelerinin arama motorlarında üst sıralarda yer alması gerekiyor. Bir web sitesinin, daha fazla trafik çekebilmesi ve arama motorlarında ilk sıralarda görünmesi iyi bir SEO çalışması ile gerçekleşebilmektedir.

SEO hizmetleri ile kurumsal kimliğe kavuşma ve markalaşmanızı hızlandırıyorlar. Yaptıkları SEO analizlerinde, sitenizin kodlama hatalarını gideriyor, içerik düzenlemelerini ve anahtar kelime uygulamalarını test ediyorlar.

SEO’nun Avantajları

Türkiye’nin en iyi SEO hizmetleri ve danışmanlık ajansı olarak verdikleri hizmetlerinde, müşterilerinin kendilerine daha ulaşabilmesi için web siteleri üzerinden başvuru yapılmasını sağlıyorlar. Son yılların en iyi yatırım olarak görülen e-ticaret siteleri üzerinden pazarlama işlerinin geliştirilebilmesi için SEO hizmetlerinin büyük katkısı vardır. SEO uygulamaları sonucunda birçok avantaj sağlanmaktadır.

SEO’nun sağladığı avantajlar şunlardır;

  • Marka bilinirliği
  • Organik trafik
  • Kalitenin artışı
  • Reklam maliyetlerinin düşmesi
  • Verimlilik
  • Karlılık oranının artışı

İyi yapılmış bir SEO çalışması sayesinde, arama motorlarında yapılacak olan kelime aramalarından web sitesiniz ilk sıralarda görünmeye başlayacaktır. İlk sıralarda görünen web sitesi daha çok kişi tarafından seçilecek ve içeriği kontrol edilecektir. Bu web sitesine daha fazla ziyaretçi gelmesine ve içeriklerin daha fazla kişi tarafından görülmesine neden olacaktır.

Dijital Pazarlama

618media en iyi dijital hizmet ajansı olarak, firmalara dijital pazarlama alanında en iyi destek hizmetlerini sunuyorlar. Bu alanda, çalışmalarını, tüm sosyal medya ağ hesaplarında reklam çalışmalarının daha bilinçli yapılmasını sağlıyorlar. Web sitenize daha fazla trafik çekebilmek için, SEO çalışmaları ve uygun içerikli reklam paylaşımları yapıyorlar. İnternet erişimi kolay olduğunda ve web sitelerinin açılması hızı yükseldiğinde, müşteriler siteyi daha fazla ziyaret etmeye başlayacaktır. Ziyaretçi sayısının artması demek, ürünlerin daha fazla kişi tarafından incelenmesi ve satın alınması demektir. Bu pazarlamayı artıracak ve firmanın karlılık oranını yükseltecektir. Günümüzde büyük küçük tüm firmalar, en iyi pazarlama yöntemi olarak dijital platformları tercih etmektedir.

Sosyal Medya Pazarlama

Sosyal medya ağları, tüm alanlarda etkili olmaya başlamış ve kitleleri yönlendirmedeki etkisi giderek artmaktadır. Pazarlama alanında da sosyal medya hesapları en iyi aracı olarak kullanılmaktadır. 618medya firması, hizmetleri arasında yer alan sosyal medya danışmanlığı hizmetleri kapsamında, sosyal medya üzerinden nasıl pazarlamaya yapacağınız konusunda bilgilendirme yapıyor. Sosyal medya sürekli büyümekte ve internet erişimi yapabilen herkes en az bir sosyal medya hesabı kullanmaktadır. Firmalar sosyal medya reklamları sayesinde ürünlerini daha iyi pazarlayabiliyor. 618medya ekipleri ile sosyal medyada etkinliğinizi artırmanızı sağlıyorlar.

Sosyal Medya Danışmanlığı

Kurumsal firmalar, markalaşma ve düşük maliyetli, kaliteli reklam hizmetleri için sosyal medya danışmanlığı hizmetleri almaktadır. Ülkemizde, bireysel hesaplar ve kurumsal hesaplar için en iyi dijital destek ajans hizmetleri 618media tarafından veriliyor. Sosyal medya danışmanlık hizmetleri kapsamında, sosyal medya hesaplarının profesyonel olarak yönetilmesini sağlıyorlar. Hedeflenen müşterilere ulaşılmasını, pazarlama oranının artmasını, hizmet ve ürün reklamlarının düşük maliyetlerle dünyanın her yerine duyurulmasını sağlıyorlar. Sosyal medya danışmanlığı hizmetleri ile sektörünüzde farklı ve lider olmanızı kolaylaştırıyorlar.

Web Tasarım

Dijital dünyada yer alabilmek için bir web tasarımına ihtiyaç duyarsınız. Web tasarımınız, bulunduğunuz sektöre hitap etmeli ve sizi en iyi şekilde temsil etmelidir. 618medya web tasarım hizmetleri ile internet platformlarında sizin görünün yüzünüz olan web sitesi tasarımlarını profesyonel ekipleri ile hazırlıyorlar. Kullanılan web sitelerinin, geliştirilebilir olması, altyapısının sağlam olması firmanızın kalitesini ve markalaşma hızını artıracaktır. Vermiş oldukları web tasarım hizmetlerinde, sektörde edindikleri en iyi tecrübeleri kullanıyorlar. Uygun içerik oluşturarak, sosyal medya ve dijital platform reklamlarını özgün bir şekilde düzenliyorlar.

Web Sitesinin Avantajları

İnternet teknolojisinin geliştiği günümüzde, web sitelerinin çok sayıda avantajı vardır. Firmalar tüm süreçleri web siteleri üzerinden takip edebiliyorlar. Web siteleri işin merkezi olarak kullanılmaya başlamıştır. 618media tarafından hazırlanan web siteniz sayesinde, düşük maliyetlerle tanıtım işlerini yapabilir, daha geniş kitlelere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Web sitesinin içeriği iyi hazırlanmış ise piyasada firmanıza olan güven artmaya başlayacaktır. Müşterileriniz web sitenizi 24 saat inceleyebilecek, ürünlerini görebilecek ve satışlarınızın artmasına neden olacaktır. Web sitelerinin en önemli avantajlarından birisi sektörünüzdeki rekabet gücünüzü artırmasıdır.

e-ticaret Çözümleri

Kendi ürünlerinizi daha rahat pazarlayabilmek için e-ticaret sitenizi kurdurabilirsiniz. 618media firması, şirketlerin, pazarlardaki rekabetini artırmak ve ürünleri müşterilerine direk ulaştırabilmeleri için kendilerine e-ticaret çözümleri sunuyorlar. E-ticaret sitelerinde altyapı sistemleri önemlidir. Hizmetlerin kesintisiz olmasını sağlamak için birden fazla altyapı sistemi kullanarak dijital platformlarda etkinliği artırmaya çalışıyorlar. E-ticaret çözümleri için site altyapılarının güncellenebilir olmasını, mobil erişim uyumlu, iş akışına ve firma özel eklentilerine tam entegre olmasına özen gösteriyorlar. Oluşturdukları site üzerinde SEO çalışmaları yaparak, sitenin performansının yüksek olmasını sağlıyorlar.

E-ticaret Sitelerini Düzenlenmesi

e-ticaret çözümleri hizmetleri sunan 618media ajansı sitelerin kullanışlı olması ve müşteriler tarafından rahat kullanılabilmesi için tasarımları en iyi şekilde yapıyorlar. Müşteriler bir e-ticaret sitesinde, aradıkları ürünleri daha kolay bulabilme ve güvenli ödeme seçeneklerine dikkat ederler. E-ticaret sitelerini düzenlenmesinde, altyapı sistemleri, ssl sertifikası, bulut sunucu hizmetleri, satış stratejileri, stok yönetimi, kargo sistemi gibi işlemlerin entegre olarak çalışmasını sağlıyorlar. Bu işlemler hem firmaya hem de siteye olan güveni artıracaktır.

Google Reklam Danışmanlığı

Dünya genelinde en çok kullanılan arama motoru Google üzerinden reklam hizmetlerinin sunulması daha kolay ve etkilidir. 618media ajansı, tüm dijital platformlarda reklam hizmetlerinin sunulabilmesi için danışmanlık hizmeti sunuyorlar. Google ads ile firmanıza ait tüm reklam düzenlemelerini yapabilir ve markanızı en iyi şekilde tanıtabilirsiniz. Google ads ile belirli bir bütçe ile pazardaki payınızı büyütebilir, etkili reklamlar yaparak rekabet gücünüzün artmasını sağlayabilirsiniz. Tüm bunlara sahip olabilmek için 618media ajansından her türlü konuda destek hizmeti alabilirsiniz.