Uzun süredir beklenen Samsung Note 9 modelinin tanıtımı yapıldı. Tanıtım Amerika'da kutu açma etkinliği çerçevesinde gerçekleştirildi. Model tasarlanırken galaxy S9+ modelinin tüm özellikleri aktarılırken model olarak ise klasik note modeli kullanılmış. Bu sebeple model hem gelişmiş teknik özellikleri barındırırken hem de şık görüntüsüyse göz alıyor.

Samsung Note 9 Modelinin Teknik Özellikleri Neler?

modelinde oldukça gelişmiş bir işlemci kullanılmış. Bu işlemciye ilk kez bu modelde rastlanıyor. Bu işlemci sayesinde telefon 1.2 Gbps indirme hızı vaat ederken saniyede de 200 megapiksel yükleme hızı sunuyor. Telefonun kamerası ise işlemcisi kadar gelişmiş seviyede. Cihazın arka kısmında 12 megapiksel özellikli çift kamera seçeneği bulunurken ön kamera ise 8 megapiksel özelliktedir. Aynı zamanda telefonda 2X optik zoom özelliği bulunmaktadır. Telefonun bir diğer gelişmiş özelliği ise aynı anda hem fotoğraf çekme hem de video çekme özelliğine sahip olmasıdır.

Samsung markası bu modelde depolama alanı seçeneğini çok geliştirmiş durumda. Telefon 2 farklı depolama özelliğine sahip olarak satışa sunuluyor. İlk model seçeneğinde 6 GB Ram ve 128 GB depolama alanı bulunmakta iken ikinci model seçeneğinde ise 8 GB Ram ve 512 GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca bu modelde hafıza kartı yardımıyla depolama alanı 1 TB düzeyine kadar genişletilebiliyor. Bu depolama alanı ise bir telefona göre oldukça yüksek bir seviyedir.

Samsung Note 9 Modelinin Avantajları

Samsung Note 9 modeli her alanda oldukça geliştirilmiş bir telefon. Telefonda sunulan tüm özellikler önceki modellerine göre oldukça geliştirilmiş. Bu geliştirmelerden bir diğeri ise batarya alanında yapılmıştır. Marka özellikle batarya alanında yaptığı geliştirmeyi ön planda tutmaktadır. Bu modelde 4000 mAh özellikli bir batarya kullanılmıştır. Ayrıca telefonda bluetooth özellikli S-Pen bulunmaktadır. Bu şekilde kullanıcının bir şey yapmak için telefona dokunmasına gerek kalmamaktadır. S-Pen yardımıyla yapmak istediği her şeyi uzaktan kontrol edebilmektedir. Böylece telefona dokunmaya gerek kalmadan uzaktan fotoğraf çekimi yapabilmektedir.

Tüm bu özellikler markanın bu modelini diğer modeller arasından ön plana çıkartmaktadır. Telefonun barındırdığı gelişmiş özellikler kullanıcılar tarafından da oldukça beğenilmiştir. sitesinde telefonlar fiyatlarına ya da markalarına göre sıralanmıştır. Siteden Samsung markası kısmını seçerek telefona kolaylıkla ulaşarak alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.