İnsanların evlerinden uzak gittikleri her yerde, dinlenmek için tercih ettikleri mekanlardan biri de elbette oteller olacaktır. Oteller, işletme olarak ilk izlenimde de sonraki süreçlerde de insanlara "burada dinlenebilirim" izlenimi vermesi gereken ortamlardır. Dolayısıyla ışığın, ambiyansın burada önem arz ettiği bilinmelidir.

Son yıllarda aydınlatma türleriyle beraber otellere özel konforlu bir aydınlatma türü olarak, son derece etkileyici şekilde tercih edebileceğiniz pek çok aydınlatma çözümleri bulunur. Misafirlerinizin resepsiyona yaklaşmasıyla, otelde tercih edecekleri aydınlatma ortamının aynı zamanda sıcak bir ışık ile karşılanması, kendilerine güven vereceği de unutulmamalıdır. Sıcak tonlarında bir ışıklandırma ile beraber aydınlatma, otellerde olmazsa olmaz türlerden biridir. Buna göre Otel aydınlatma noktasında faydalanacağınız hem iç hem de dış mekanlara uygun şekilde pek çok aydınlatma türevleri vardır. Siz de bu otellerde kullanabileceğiniz şekilde farklı mekanlara uygun olacak şekilde aydınlatma türleriyle seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Dış mekanlara uygun şekilde yapılabilecek aydınlatma, çekici ve güven hissini verecek şekilde olmalıdır. Buna göre otelin dış cephesinde aydınlatma, aslında bir tür otelin kimliğidir. Ne kadar çekici ve güven hissi uyandırırsanız, ortam içerisinde insanların otelde kalabilme ihtimallerinin de arttığı bilinmelidir.

Dikkat çeken tabela aydınlatmasından ziyade, otelin dış tasarımına uygun şekilde güneş batmasıyla otomatik olarak devreye girecek bahçenin aydınlatılması, binaya soft ışıkların verilmesi gibi şık bir mimari çalışma önemli olacaktır.

Elbette bunlar dışında içeride lobi ve resepsiyonda da güvenli bir aydınlatma söz sahibi olur. Dekor anlamında hem davetkar edecek hem de ışıklarla beraber düzenli bir ortamın var olduğunun hissini verecek otelde lineer LED aydınlatma türlerini tercih edebilirsiniz. Yan yana dizili ledlerle beraber harika bir dekor oluşturulabilir olan ortamda, peş peşe ledler istediğiniz şekilde ışıklandırma sağlar. Mimari dekorasyonun arandığı, bir bölmeye dikkat çekilmek istendiğinde çerçeveli şekilde tercih edeceğiniz ışıklandırma türlerinin birçoğunda LED aydınlatmalar lineer şekilde kullanılır.

Hem sadelikten yana olmak hem de şık bir tasarıma sahip şekilde ışıklandırmanın gücünden yararlanmak istiyorsanız bunun için sıva üstünde kullanılan sarkıt modelleriyle beraber çeşitlilik de kazandırabilirsiniz. Bu fikirlerin tamamı bir mimari proje desteğiyle beraber desteklendiğinde, ortaya çok daha iyi ve yeni nesil bir aydınlatma türü çıkartılır.

Enerji tasarrufu aradığınız ortamlarda, yüksek verimliliği isteyeceğiniz zamanlarda en iyi şekilde ışık dağılımını yapmak için hem güvenli hem de kolay montaj süreçlerinizde kaliteden ödün vermeden zevkli insanlara uygun şekilde ortamınızı hazırlayabilirsiniz. Bu isteklerinizi bir bütün halinde proje haline getirecek olan, en iyi şekilde de destekleriyle fark yaratacak ProfilistLED ile birlikte çalışabilirsiniz.

Tüm talepleriniz bir bütün halinde projeye çevirerek, istediğiniz şekilde sizlere imkan sunan ProfilistLED ile birlikte hem teknik destek hem de montaj süreçleri dahil olmak üzere tam bir paket halinde düzenleme, yenileme veya yenilik katmak gibi pek çok açıdan yararlanabilir, isteklerinizi yaptırabilirsiniz.