Ülkemizin çoğu yeri korunaklı ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ediliyor. Ancak araba kullanmak hala birçok insanın yaşamının bir parçası. Hala araba kullanmaya ihtiyaç duyanlara örnek olarak teslimat şoförleri, ön saflarda çalışan sağlık çalışanları, bakkallar ve aynı zamanda evlerine alışveriş yapmak için araba kullanmaya devam etmesi gerekenler sayılabilir. Bu sürücülerin her birinin birer lastiğe ihtiyacı var.

Sosyal Mesafeye Dikkat Edilerek Lastik Nasıl Satın Alınır?

Bu zorlu dönemde nasıl lastik satın alacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Birçok insan için yürürlükte olan sosyal mesafe kurallarına uymaya devam ederken, lastiklerin nasıl takılacağını da sorabilirsiniz. Neyse ki, cevap 30 yıldır lastik sektöründe olan ve otomobil, hafif ticari ve ticari araç lastikleri için satış yapan Art Lastik firmasına ait e-ticaret sitesinde. Lastik satın almanın en kolay yollarından olan www.lastikjantavm.com sitesi üzerinden Volkswagen, Mercedes, BMW, Volvo, Renault, Opel, Peugeot, Dacia ve birçok modelde aracınıza uygun en iyi ve ucuz lastikleri listelemektedir.

Deneyimleri ve eşsiz uzmanlık alanlarını e-ticaret sitelerine aktaran Art Lastik firması sayesinde lastik araştırmasını çok kısa sürede yaparak satın alabilirsiniz. Şuanda sadece İstanbul’da hizmet veren firmadan lastikleri internet üzerinden sipariş edebilir ve kargo yaptırmadan şubeye giderek montaj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Eğer farklı bir şehirde oturuyorsanız adresinize ücretsiz bir şekilde kargo yaptırabilirsiniz.

İnternetten Lastik Siparişi İçin Yapmanız Gerekenler

Araştırma: En zor adımlardan biri olan araştırma ve araca uygun lastik ebatını seçmektir. Ancak bu adımı lastikjantavm sitesinin anasayfasında bulunan araca göre lastik seçimi aramasıyla kolaylıkla yapabilirsiniz. Ebata göre lastikler sıralandığında zaten seçenekler azalacak ve buradan dilediğiniz markanın lastiğini seçmek size kalacaktır. Seçiminizin bir uzman tarafından yapılmasını istiyorsanız Art Lastik telefon numarasını arayarak da kısa sürede bilgi alabilirsiniz. Lastik ebatı öğrendiğinizde dilerseniz arama motorlarına girerek 185 65 r15 yaz, kış veya dört mevsim lastik fiyatları şeklinde arama yaparak siteleri inceleyebilirsiniz.

Teslimat: Lastik siparişinizden sonra lastikler gün içerisinde kargoya verilerek kargolanmaktadır. Diğer sitelerin aksine lastikjantavm.com stoklu olarak çalışmakta ve bekleme sürelerine takılmadan anında lastiğiniz stoklardan gönderilmektedir. Kargo ise bölgenize göre birkaç gün içerisinde elinize ulaşır.

Kurulum: Lastikleri internetten aldığınızda montajını da siz yaptırmanız gerekmektedir. Ancak İstanbul bölgesinde oturuyorsanız yerinde montaj hizmeti satın alarak lastiklerinizin arabanıza olduğu yerde takılmasını talep edebilirsiniz. Lastik sipariş ederken, en uygun ve güvenli lastik satış sitelerinden biri lastikjantavm’nin lastik ve janttan daha fazlasını sunduğunu unutmayın. Birçok araç aksesuarı, akü ve kar paletini site üzerinden satın alabilirsiniz.