2003 senesinde İzmir'in Torbalı ilçesinde kurulmuş olan Fabo makina firması yurt içi ve yurt dışı olmak üzere yol sektörü, inşaat sektörü ve madencilik sektöründe faaliyet göstermektedir. Kırma eleme, yıkama eleme tesisleri ve beton santralleri gibi alanlarda hizmet sunan firma makineleri ile bu hizmeti en iyi şekilde vermeye çalışmaktadır. Sektörün içerisinde yer alan en iyi makina firmalarından biri olarak bilinmektedir.

Ürünler

Makina firması tarafından inşaat sektöründe, yol yapım sektöründe ve madencilik sektöründe kullanılabilecek olan birçok ürün bulunmaktadır. Firmanın bu ürünleri sektör içerisindeki diğer firmalara sunması ile hem kaliteli hem de hızlı bir şekilde yapıma başlanmaktadır. Sabit kırma eleme tesisleri, mobil beton santralleri, sabit beton santralleri, konkasör yedek parçaları, beton santrali yedek parçaları ve mobil firma tarafından alınabilecek hizmetler içerisinde bulunmaktadır.

Tedarikçiler

Makina firması olarak müşterilerine sunduğu ürünleri alanında en çok bilinen markalardan tedarik eden firma Arcelor Mittal, Continental, Emtaş, Erdemir, FAG, Polat Redüktör, Rexroth Bosh Group, Siemens, SKF, Yılmaz Redüktör, Özkoç ve Kılıçlar gibi şirketler tarafından ürün tedariki yapmaktadır. gibi birçok ürünün hem satışını hem de kiralamasını yapan firmaya www.fabomakina.com web adresi üzerinden erişim sağlanabilir. Firma yetkilisi ile görüşmek ve ürün bilgisi almak için iletişim bölümünde yer alan telefon numarası üzerinden ulaşım sağlanır.