Telefonumuzda vazgeçemediğimiz ve her geçen gün sayıları artan bir çok uygulama var. Bu uygulamalar her ne kadar hayatımızı kolaylaştırsa da telefonumuzun pil ömrünü çok hızlı tüketiyor. Gün içerisinde tempolu hayatınızda telefonunuzu şarj ettirmek sizin için çok zorsa bazı uygulamalardan vazgeçemeniz gerekebilir.

İşte o uygulamalar;


1) Her yaş grubundan kullanıcısı olan en yaygın sosyal medya sitesi facebook sayfasının uygulaması en çok şarj yiyen uygulamalar arasında.


2)Telefonların olmazsa olmazı, uygulamaları indirip güncellememizi sağlayan bir uygulama olan Google play servisleri en çok şarj yiyen bir diğer uygulama


3)Instagram her geçen gün popülaritesi artan artık vazgeçilmez bir uygula. Olmazsa olmazların arasına giren bu uygulamada pil ömrünü bitirenlerden



3) Facebook messenger uygulaması size kendini yükletmek için her yolu deneyen bir diğer uygulama.Yüklediğiniz takdirde facebook üzerinden mesajlama kolaylığı sağlayan bu uygulama da listede.



4)The Weather Channel, gün içerisinde en doğru hava durumunuzu öğrenmenizi sağlayan bu uygulama faydalı olduğu kadar da sarj yeme özelliğine sahip.
 


Sena Kuru