DesignRush’ın yaptığı son araştırma en başta Yahoo Finace olmak üzere onlarca haber portalında kendine yer buldu. Çalışmaya göre ticari bir alım yapmak isteyenlerin %70'i önemli bilgiler ve diğer içerikler için satıcıların web sitelerini araştırıyor. Bununla birlikte, site düzeni veya içeriği yeteri kadar ilgi çekici değilse, alıcıların yaklaşık %40'ı web sitesinden hemen çıkıyor; dolayısıyla web tasarımı potansiyel müşterilerle etkileşim kurmak anlamında anahtar bir rol oynuyor.

Araştırma sonucunda DesignRush, ürün ya da hizmet satan işletmelerin daha fazla ziyaretçi edinmesine yardımcı olmak için en iyi B2B ve finansal hizmet web tasarım şirketlerinin listesini yayınladı. Bu listeye göre Türkiye’den Magna Dijital Pazarlama Ajansı diğer global ajanslarla birlikte en iyi web tasarım ajansı olarak seçildi.

Markaları uzman ajanslarla birleştiren global bir portal olarak DesignRush, markaların en iyi tam hizmet ajanslarını, web tasarım şirketlerini, dijital pazarlama ajanslarını ve en iyi teknoloji şirketlerini bulmasına yardımcı olmak için yüzlerce ajansı analiz edip sıralıyor.

Listedeki tek Türk Ajans olan Magna Dijital ise 2014 yılından beri yurt içinde ve yurt dışında pek çok firmaya hizmet veriyor. Magna, özellikle web tasarımı, arama motoru optimizasyonu, sosyal medya yönetimi, dijital reklamcılık ve içerik pazarlama konularında uzmanlaşmış bir ajans. Dijital Pazarlama Ajansları içerisinde son dönemde yaptığı başarılı projelerle dikkat çeken Magna, global bir ajans olma yolunda hızla ilerliyor.